ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΑγρίνιο: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τις εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφής σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου

Αγρίνιο: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τις εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφής σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου

Αγρίνιο: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τις εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφής σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ΚΟΙ.Π.Α του Δήμου Αγρινίου», δημοσιοποίησε ανακοίνωση σχετικά με τις εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφών ή/και επανεγγραφών νηπίων και βρεφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Δυγκεκριμένα, από Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023 , θα ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα για τις εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφής βρεφών και νηπίων στους Δ.Π.Σ – Δ.Β.Σ του Δήμου Αγρινίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Για εγγραφή στα τμήματα νηπίων δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1-1-2020 έως 31-3-2021.

Για εγγραφή στα τμήματα Βρεφών δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα βρέφη που έχουν γεννηθεί από 31-03-2023.

Οι γονείς που έχουν λάβει voucher μέσω τις Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. να το επισυνάψουν στα λοιπά δικαιολογητικά, καθώς αποτελεί κριτήριο προτεραιοποίησης εγγραφής στις εκπρόθεσμες αιτήσεις.

Oι αιτήσεις θα κατατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα preschool. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι αναρτημένη, στην ιστοσελίδα
του Δήμου Αγρινίου, https://agrinio.gov.gr ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://polagrinio.intellisoft.gr.

Προσοχή: Οι γονείς που είχαν δημιουργήσει κωδικούς πρόσβασης στην ανωτέρω εφαρμογή για το σχολικό έτος 2022-2023 δεν απαιτείται εκ νέου δημιουργία, εισέρχονται με τους παλαιούς κωδικούς. Στην περίπτωση που έχουν απολέσει τον κωδικό πρόσβασης μπορούν να τον ανακτήσουν ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κινητά τηλέφωνα τύπου smart phone (έξυπνα τηλέφωνα) καθώς και tablet.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου θα περιέχονται οδηγίες δημιουργίας λογαριασμού χρήστη καθώς και οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης.

Επίσης στην πλατφόρμα https://polagrinio.intellisoft.gr θα βρείτε χρήσιμά έγγραφα-απαραίτητα δικαιολογητικά όπως το Έντυπο Υγείας του παιδιού.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ