ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο – Πυροσβεστική: Αναβαθμίστηκε η θερμομόνωση του κτηρίου – Το “ευχαριστώ των υπαλλήλων

Αγρίνιο – Πυροσβεστική: Αναβαθμίστηκε η θερμομόνωση του κτηρίου – Το “ευχαριστώ των υπαλλήλων

Αγρίνιο – Πυροσβεστική: Αναβαθμίστηκε η θερμομόνωση του κτηρίου – Το “ευχαριστώ των υπαλλήλων

Η θερμομόνωση του κτηρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Αγρίνιο αναβαθμίστηκε καθώς εταιρία ανέλαβε με δικό της κόστος να αντικαταστήσει τα παλαιά κουφώματα.

Η θετική αυτή εξέλιξη έχει θετική επίδραση τόσο για περιβάλλον όσο και για τις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων οι οποίοι με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά την εταιρία που ανέλαβε να τοποθετήσει νέα ενεργειακά πυράντοχα κουφώματα.

Η ανακοίνωση

“Οι Υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου εκφράζουν τις θερμότατες ευχαριστίες τους στην εταιρία ALUXAL ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, η οποία στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης, αναγνωρίζει έμπρακτα το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και ιδιαίτερα την προσπάθεια του προσωπικού, το οποίο σε 24ωρη βάση μεριμνά για την προστασία της ζωής και της περιουσίας μας.

Γι’ αυτό ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Μιχαήλ Καραχάλιος, αποφάσισε να τους ῞ζεστάνει το χειμώνα και να τους δροσίσει το καλοκαίρι῞ αντικαθιστώντας τα παλαιά κουφώματα με νέα ενεργειακά πυράντοχα κουφώματα PVC αναβαθμίζοντας έτσι το κτήριο σε επίπεδο θερμομόνωσης και βελτιώνοντας το εργασιακό περιβάλλον των υπαλλήλων.

Κατ’ αυτό τον τρόπο βελτιώνεται και το ενεργειακό αποτύπωμα του κτηρίου, καθώς με τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος η οποία πρέπει να είναι αίτημα και προσπάθεια όλων μας!”.

Πρόταση μομφής κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →