ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Αναβαθμίστηκε ο ηλεκτροφωτισμός στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας

Αγρίνιο: Αναβαθμίστηκε ο ηλεκτροφωτισμός στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας

Αγρίνιο: Αναβαθμίστηκε ο ηλεκτροφωτισμός στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση του έργου της ανάπλασης της περιοχής Αγίας Βαρβάρας στο Αγρίνιο, με την τοποθέτηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού με φώτα led σύγχρονης τεχνολογίας και μειωμένης κατανάλωσης ρεύματος.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση συμπληρώνει το μεγάλο έργο της ανάπλασης της Αγίας Βαρβάρας, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος επέβλεψε το έργο με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα.

«Ολοκληρώνουμε την αναβάθμιση στην Αγία Βαρβάρα με τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, την ανακατασκευή της οδού Αγίας Βαρβάρας, των πεζοδρομίων σε όλο το μήκος της οδού καθώς και την ανάπλαση της πλατείας. Με παρεμβάσεις υψηλών προδιαγραφών συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθειά μας για να αποδίδουμε στους πολίτες σημαντικά έργα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαναστασίου.

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο έργο «Διαμόρφωση Κοινόχρηστων Χώρων Σχεδίου Πόλης» 2.800.000 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  “Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020” για την υλοποίηση της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης.

Μάρα Δαρμουσλή: «Πλέον δεν ντρέπεσαι να πεις είμαι στα σαράντα και είμαι έγκυος»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr