ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑγρίνιο: “Αμερικανιά” σε αυτοκίνητο με μήνυμα υπέρ της οπλοχρησίας! (εικόνες)

Αγρίνιο: “Αμερικανιά” σε αυτοκίνητο με μήνυμα υπέρ της οπλοχρησίας! (εικόνες)

Αγρίνιο: “Αμερικανιά” σε αυτοκίνητο με μήνυμα υπέρ της οπλοχρησίας! (εικόνες)

Ένα αμερικάνικο κατακόκκινο Σεβρολέτ,  όχι και τόσο συνηθισμένο για τους δρόμους μιας επαρχιακής πόλης σαν το Αγρίνιο, έκανε την εμφάνισή του στο δημοτικό πάρκινγκ στα Παλαιά Σφαγεία. Περιείχε όμως κι ένα εντελώς… αμερικάνικο μήνυμα για τα όπλα!

Είναι από εκείνα που αποτελούν πόλο έλξης για όσους ασχολούνται με τα παλιά μηχανοκίνητα με τα πολλά κυβικά αλλά στην μπροστινή πινακίδα βρίσκεται κάτι που απασχολεί εδώ και χρόνια την αμερικάνικη κοινωνία.

“Υπέρ ή κατά της οπλοφορίας για όλους;”, ειδικά μετά την άνοδο των “αριστερών” κινημάτων πέραν του Ατλαντικού κι ακόμη περισσότερο μετά τα εκατοντάδες περιστατικά μαζικών δολοφονιών από εξτρεμιστές ή από ψυχοπαθείς ακόμη και μέσα σε σχολεία.

Φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης έχει πάρει θέση και την μεταφέρει και στην δική μας τοπική κοινωνία.

Όπως λέει η πινακίδα, σε ελεύθερη μετάφραση, “όταν κάνεις την οπλοχρησία παράνομη οι μόνοι που θα έχουν όπλα τελικά θα είναι οι παράνομοι”!

Πρόκειται για ένα σύνθημα- και ταυτόχρονα επιχείρημα- όσων είναι υπέρ της συνέχισης της ελεύθερης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, όπως άλλωστε ορίζει και το αμερικάνικο Σύνταγμα με την Δεύτερη Τροπολογία που υιοθετήθηκε το 1791.

Η τροπολογία εγγυάται το δικαίωμα στην οπλοκατοχή, κυρίως για την προστασία της ζωής εντός της κατοικίας, ακόμη και την συγκρότηση ομάδων πολιτοφυλακής. Με άλλα λόγια, καμία σχέση με την Ελλάδα, προς το παρόν τουλάχιστον.

Διότι, με τον ρυθμό που αλλάζει η κοινωνική πραγματικότητα γύρω μας και με τις νέες πολιτικές τάσεις που αναδύονται, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις…

Αν το πάνε έτσι θα χάσουν κι άλλο στον ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ