ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Ακυρώνεται η συναυλία της Πέγκυ Ζήνα και του Θέμη Αδαμαντίδη – Τι ανακοίνωσε η MUSIC GROUP

Αγρίνιο: Ακυρώνεται η συναυλία της Πέγκυ Ζήνα και του Θέμη Αδαμαντίδη – Τι ανακοίνωσε η MUSIC GROUP

Αγρίνιο: Ακυρώνεται η συναυλία της Πέγκυ Ζήνα και του Θέμη Αδαμαντίδη – Τι ανακοίνωσε η MUSIC GROUP

Η MUSIC GROUP ανακοίνωσε ότι η συναυλία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο με την Πέγκυ Ζήνα και τον Θέμη Αδαμαντίδη ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ για τεχνικούς λόγους, όπως ανέφερε στην εταιρεία ο διοργανωτής και παραγωγός της συναυλίας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η Διοργάνωση και παραγωγή της Συναυλίας ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην εταιρεία TARANTOYLA SECURITY SERVICES M.I.K.E .

Η MUSIC GROUP ΔΕΝ είναι η διοργανώτρια εταιρεία της συγκεκριμένης εκδήλωσης, όπως επιβεβαιώνεται και από την ιστοσελίδα www.ticketservices.gr που φαίνεται υπεύθυνη παραγωγής η εταιρεία που αναφέραμε πιο πάνω.

Η εταιρεία MUSIC GROUP δεν έχει καμία ευθύνη για την ΑΚΥΡΩΣΗ της εκδήλωσης γιατί όπως αναφέραμε η εταιρεία μας ήταν υπεύθυνη για το διαφημιστικό και επικοινωνιακό κομμάτι και όχι με το τεχνικό κομμάτι και ολόκληρη την διοργάνωση.

Η ματαίωση της εκδήλωσης ήταν απόφαση του Διοργανωτή ο οποίος είχε κι ολόκληρη την διοργάνωση και την παραγωγή και δυστυχώς αναγκάστηκε να ακυρώσει την εκδήλωση λόγων τεχνικών προβλημάτων όπως μας έχει ενημερώσει .

Η εταιρεία μας με κάθε σεβασμό απέναντι σε όλους εσάς ο οφείλει να ενημερώσει για την κατάσταση και να ξεκαθαρίσει τη θέση της με κάθε διαφάνεια.

Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε ότι: Όσοι από εσάς προμηθευτήκατε εισιτήρια μπορείτε να τα ακυρώσετε και να επιστραφεί η αξία τους πίσω από τα σημεία προπώλησης όπου τα προμηθευτήκατε.

Δεν υφίσταται καμία διατήρηση εισιτηρίων και ούτε πρόκειται να υπάρξει καμία μεταφορά της συναυλίας σε άλλη ημερομηνία.

Αυτή είναι και η ενημέρωση που έχουμε από τον διοργανωτή και παραγωγό της εκδήλωσης.

HumanRights360: Εσφαλμένα θεωρήσαμε ότι ήταν ελληνικό έδαφος η νησίδα στον Έβρο με τους 38 μετανάστες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ