ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΣτο Αγρίνιο η Κ. Ακινόσογλου για να μιλήσει για τις Ορθοπαιδικές Λοιμώξεις

Στο Αγρίνιο η Κ. Ακινόσογλου για να μιλήσει για τις Ορθοπαιδικές Λοιμώξεις

Στο Αγρίνιο η Κ. Ακινόσογλου για να μιλήσει για τις Ορθοπαιδικές Λοιμώξεις

Η επίκουρη καθηγήτρια Παθολογίας, λοιμωξιολόγος Καρολίνα Ακινόσογλου θα βρεθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου για να μιλήσει σχετικά με τις “Ορθοπαιδικές Λοιμώξεις και Πρωτόκολλα Χημειοπροφύλαξης” στη 1 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο της νοσηλευτικής μονάδας.

Η επιστήμονας αποδέχθηκε σχετική πρόσκληση της Ορθοπαιδικής Κλινικής η οποία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του διευθυντή της Α. Παπαπάνου, παρακολουθεί και εφαρμόζει τα πιο σύγχρονα και επιστημονικά αποδεκτά πρωτόκολλα χημειοπροφύλαξης για την πρόληψη και αντιμετώπιση των λοιμώξεων στις ορθοπαιδικές επεμβάσεις.

Η κ. Ακινόσογλου θα μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στους ορθοπαιδικούς του Νοσοκομείου Αγρινίου καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο ορθοπαιδικό και μη ιατρό της περιοχής και γενικότερα επαγγελματία υγείας.

Ο διευθυντής της Κλινικής απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση, και ευχαριστεί τόσο την επίκουρη καθηγήτρια για  την ευγενική αποδοχή της πρόσκλησης αλλά τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη για τη συνεχή αρωγή του προς την κατεύθυνση ενημέρωσης και επιμόρφωσης των ιατρών, καθώς και τους: διοικητή κ. Μιχάλη Σερασκέρη και διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Γεώργιο Αλμπάνη για τη βοήθειά τους ως προς την άμεση υλοποίηση της σχετικής πρότασης.

Πειραματική θεραπεία εξαφάνισε τον καρκίνο από όλους τους ασθενείς που συμμετείχαν στη δοκιμή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ