ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Άγρια άλογα στη γέφυρα Ματσουκίου – Κίνδυνος για τους οδηγούς (video)

Αγρίνιο: Άγρια άλογα στη γέφυρα Ματσουκίου – Κίνδυνος για τους οδηγούς (video)

Αγρίνιο: Άγρια άλογα στη γέφυρα Ματσουκίου – Κίνδυνος για τους οδηγούς (video)

Αγρίνιο: Άγρια άλογα στη γέφυρα Ματσουκίου – Κίνδυνος για τους οδηγούς 

Αγέλες άγριων αλόγων εμφανίζονται κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες σε σημεία της επαρχιακής οδού Αγρινίου – Εμπεσσού και συγκεκριμένα στην περιοχή της γέφυρας του Ματσουκίου, κυκλοφορούν και επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι οδηγοί να αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο σύγκρουσης.

Αγρίνιο: Άγρια άλογα στη γέφυρα Ματσουκίου - Κίνδυνος για τους οδηγούς (video) Συγκεκριμένα είναι περίπου 20 άγρια άλογα και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να αποφευχθεί, τόσο ο τραυματισμός ή ο θάνατος κάποιου αλόγου, όσο και ο τραυματισμός ανθρώπου.

Αγρίνιο: Άγρια άλογα στη γέφυρα Ματσουκίου - Κίνδυνος για τους οδηγούς (video) Κατά κανόνα όταν άγρια ζώα παρουσιάζονται σε πεδινά μέρη είναι διότι αναζητούν τροφή διότι στα μεγάλα υψόμετρα δεν αποκλείεται η τροφή να είναι παγωμένη από τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν.

Τα συγκεκριμένα άγρια άλογα είναι άγνωστο, προς στιγμήν τουλάχιστον, πως εμφανίστηκαν στην περιοχή του Ματσουκίου, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως οι οδηγοί, οι οποίοι κινούνται 24ώρες το 24ωρο στην περιοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και ετοιμότητα ώστε να αποφευχθεί κάθε δυσάρεστη εξέλιξη.

Αιτωλοακαρνανία: Μηχανοκίνητη πορεία από αγρότες και κτηνοτρόφους – Συγκέντρωση στο Χαλίκι (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ