ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Αγνοεί η 8χρονη ότι ο πατέρας της δεν ζει πια – Δραματικές ώρες και για τον ετεροθαλή αδερφό της

Αγρίνιο: Αγνοεί η 8χρονη ότι ο πατέρας της δεν ζει πια – Δραματικές ώρες και για τον ετεροθαλή αδερφό της

Αγρίνιο: Αγνοεί η 8χρονη ότι ο πατέρας της δεν ζει πια –  Δραματικές ώρες και για τον ετεροθαλή αδερφό της

Είδε τον πατέρας της να καταρρέει μέσα στο σπίτι τους και ξέρει ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αγνοεί όμως ότι έχει φύγει από τη ζωή λίγες μόλις εβδομάδες μετά το θάνατο της μητέρας της!

Το 8χρονο κοριτσάκι από το Αγρίνιο που, από τη μια στιγμή στην άλλη, έμεινε ορφανό και από τους δυο γονείς δεν έχει πληροφορηθεί ακόμα το τραγικό συμβάν. Πληροφορίες του sinidisi.gr αναφέρουν ότι το παιδί φιλοξενείται από φιλικό πρόσωπο (με αρχικά Δ.Ν) σε κατοικία που ήδη έχουν επισκεφθεί κοινωνικοί λειτουργοί της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου προκειμένου να εξετάσουν αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες για τη διαμονή του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 8χρονη δεν έχει συνομιλήσει ακόμα με ψυχολόγο που είναι και το πλέον κατάλληλο πρόσωπο να καθορίσει με ποιον τρόπο το κοριτσάκι θα πληροφορηθεί αυτή τη νέα απώλεια.

Στο κάδρο όμως της δραματικής αυτής ιστορίας έρχεται να προστεθεί και ένα ακόμα πρόσωπο: ο ετεροθαλής αδερφός της 8χρονης περίπου 22 χρόνων που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Κατά την επιστροφή του στο Αγρίνιο εκτός από το πένθος του και την αγωνία για την αδερφή του, είχε να διαχειριστεί και το γεγονός ότι έπειτα από τον αιφνίδιο θάνατο η Αστυνομία σφράγισε το σπίτι. Πρακτικά όχι μόνο δε του επιτράπηκε να μείνει σε αυτό αλλά ούτε να μπει σε αυτό για να πάρει κάποια ρούχα.

Ο νεαρός φαίνεται ότι είναι το μόνο συγγενικό πρόσωπο της 8χρονης που μπορεί να έχει λόγο για την τύχη της. Το αν η μαθήτρια της Β’ Δημοτικού οδηγηθεί σε κάποια δομή με ανοικτό το ενδεχόμενο αναδοχής ή μελλοντικής υιοθεσίας και κυρίως ο ρόλος του αδερφού στην υπόθεση της επιμέλειάς είναι παράμετροι που εξετάζονται.

Πηγή φωτογραφίας: healmyheart.ca

Κορονοϊός: 12 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία – 3.067 σε όλη την χώρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr