Αγρίνιο: Αχαρακτήριστο "τρικάβαλο", χωρίς κράνος και με το παιδί στη μέση!

Οι άνθρωποι συνεχώς σε εκπλήσσουν, αυτό συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα και στο Αγρίνιο.

dikyklo-kok

Οι άνθρωποι συνεχώς σε εκπλήσσουν, αυτό συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα και στο Αγρίνιο.

Η ανευθυνότητα των οδηγών, όχι μόνο των δικύκλων, στους ελληνικούς δρόμους είναι απλά άλλη μια καθημερινότητα με τη οποία ζούμε.

Βέβαια, τα δίκυκλα έχουν μερικές ειδικές συνθήκες πάνω τους που απαιτούν να είσαι πιο προσεκτικός.

Κι όμως, δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που αδιαφορούν για την ασφάλειά τους αλλά βάζουν σε κίνδυνο και τις ζωές των δικών τους ανθρώπων, ακόμη και των μικρών παιδιών.

Αναγνώστης μας έστειλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, όντας μάρτυρας αυτού του σκηνικού που δεν έχεις από πού να το πιάσεις!

Ο οδηγός έχει πάνω στην (πολλών κυβικών) μηχανή του ένα μικρό παιδί και στο πίσω μέρος μια γυναίκα, πιθανότατα μητέρα του παιδιού.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά και οι τρεις αναβάτες στο δίκυκλο δεν φορούν κράνος, αφήνοντας περιθώριο σε κάθε είδους ατύχημα- και πιθανώς δυστύχημα- αν έρθει η "κακιά η ώρα".

Μόνο που αυτή δεν είναι "κακιά ώρα" είναι μια εγκληματική αμέλεια που δεν χρειάζεται καν σύγκρουση ή κάτι σοβαρό με πολλά χιλιόμετρα.

Αρκεί μια πτώση και με αυτό το ντύσιμο όλοι στην φωτογραφία θα μπορούσαν να υποστούν σοβαρά εγκαύματα από την τριβή.

Τόσα και τόσα έχουν συμβεί, δεν λέμε να βάλουμε μυαλό με τίποτε!

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Αγρίνιο: Ο ορισμός του “σβήσε, καλά είσαι” σε ένα παρκάρισμα!