ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: 740.000 ευρώ για σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο στα Δύο Ρέματα – Υπογραφή της σύμβασης από το δήμαρχο

Αγρίνιο: 740.000 ευρώ για σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο στα Δύο Ρέματα – Υπογραφή της σύμβασης από το δήμαρχο

Αγρίνιο: 740.000 ευρώ για σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο στα Δύο Ρέματα – Υπογραφή της σύμβασης από το δήμαρχο

Στην υλοποίηση ενός σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου στην περιοχή Δύο Ρέματα, στο βορειοανατολικό τμήμα του Αγρινίου, προχωρά ο Δήμος Αγρινίου μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Γιώργο Παπαναστασίου.

Πρόκειται για τα «Έργα διευθέτησης σε τμήματα του ρέματος Λυκοραχίτη (Δυτικός κλάδος Δύο Ρέματα)» προϋπολογισμού 740.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος.

Η παρέμβαση αφορά στην κατασκευή όλων των απαραίτητων έργων διευθέτησης στον Λυκοραχίτη για τον έλεγχο της χειμαρρικής ροής και την προστασία από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα. Η περιοχή των έργων εντοπίζεται στο βορειοανατολικό τμήμα του Αγρινίου, στην περιοχή Δύο Ρέματα.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου πρόκειται για τη συνέχεια της προσπάθειας για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου: «Πρόκειται για ένα ακόμη έργο για την προστασία των δημοτών απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα. Συνεχίζουμε την παρέμβαση μας στον Λυκοραχίτη με ένα έργο που θα ελέγξει τη χειμαρρική ροή και θα αποτρέψει διαβρωτικά και κατολισθητικά φαινόμενα».

Φιλοτελική έκθεση στο Αγρίνιο το Νοέμβριο στην Παλαιά Δημοτική Αγορά – To Σάββατο τα εγκαίνια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ