ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑγρίνιο: 5.000 ευρώ πρόστιμο, σύλληψη και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε κατάστημα για ανεμβολίαστους πελάτες

Αγρίνιο: 5.000 ευρώ πρόστιμο, σύλληψη και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε κατάστημα για ανεμβολίαστους πελάτες

Αγρίνιο: 5.000 ευρώ πρόστιμο, σύλληψη και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε κατάστημα για ανεμβολίαστους πελάτες

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και τα πρόστιμα στο Αγρίνιο καθώς σημειώθηκε μια σύλληψη 5.000 ευρώ πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας σε κατάστημα για ανεμβολίαστους πελάτες από άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων καταστημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε, διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούσε, σε περίκλειστο χώρο του καταστήματος, δυο πελάτες που στερούνταν πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Παράλληλα, ο άνδρας είχε προβεί σε τροποποίηση όρων της άδειας λειτουργίας, έχοντας μετατρέψει τον εξωτερικό χώρο σε κλειστό, με χρήση μεταλλικής και γυάλινης κατασκευής.

Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο -5.000- ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ στους πελάτες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα.

*Φωτογραφία αρχείου

Κατερίνα Μονογυιού: «Είναι μεγάλος ο πόνος»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ