ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: 20 θετικά rapid tests από τα 351 που πραγματοποιήθηκαν σήμερα (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: 20 θετικά rapid tests από τα 351 που πραγματοποιήθηκαν σήμερα (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: 20 θετικά rapid tests από τα 351 που πραγματοποιήθηκαν σήμερα (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε στις 2 μετά το μεσημέρι η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στην είσοδο του Δημαρχείου Αγρινίου, την πλατεία Ειρήνης και το ΚΑΠΗ του Αγρινίου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Συνολικά πραγματοποίησαν τεστ 351 συμπολίτες μας, εκ των οποίων τα 20 ήταν θετικά.

Συγκεκριμένα, στο ΚΑΠΗ διενεργήθηκαν 12 τεστ εκ των οποίων τα 3 ήταν θετικά, στο δημαρχείο Αγρινίου διενεργήθηκαν συνολικά 241 από τα οποία τα 14 ήταν θετικά και στην πλατεία Ειρήνης, στο Ταχυδρομείο, έγιναν συνολικά 98 τεσς και εντοπίστηκαν 3 θετικά.  

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον να ελεγχθούν ώστε για αποκλειστεί το ενδεχόμενο ότι έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, έδειξαν κάτοικοι του Αγρινίου στο πλαίσιο των δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ.

Περίμεναν υπομονετικά έξω από την είσοδο του Δημαρχείου επί της Χαριλάου Τρικούπη, τηρώντας αποστάσεις, όπως τους σύστηναν τα μέλη της Κινητής Ομάδας Υγείας, και υποβάλλονταν σε έλεγχο αφού προηγουμένως είχαν προσκομίσει τον ΑΜΚΑ τους, αντίστοιχη ήταν και η εικόνα στην πλατεία Ειρήνης, μπροστά στο Ταχυδρομείο! 

 

 

 

 

 

 

Κικίλιας: Τέλος Μαΐου θα μπορούν να κάνουν όλα τα εμβόλια οι ηλικίες 30 – 44

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr