ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: 2,7 εκατομμύρια ευρώ για συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου

Αγρίνιο: 2,7 εκατομμύρια ευρώ για συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου

Αγρίνιο:  2,7 εκατομμύρια ευρώ για συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε τρεις συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,7 εκατομμυρίων ευρώ για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο Δήμο Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, η 1η σύμβαση αφορά έργα ασφαλτόστρωσης οδών πόλης Αγρινίου- ΔΕ Θεστιέων – Παραβόλας – Παναιτωλικού, προϋπολογισμού 1.000.000 €.

Η 2η σύμβαση αφορά οδούς στιςΔΕ Στράτου – Νεάπολης – Παρακαμπυλίων – Αγγελοκάστρου – Μακρυνείας –Αρακύνθου µε προϋπολογισμό 800.000 €.

Η 3η σύμβαση αφορά αποκατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου με παρεμβάσεις σε διάφορες οδούς εντός της πόλης του Αγρινίου και στην κεντρική οδό που διέρχεται εντός της κοινότητας Μεγάλης Χώρας της ΔΕ Νεάπολης, προϋπολογισμού 900.000 €.

Στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, κατά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων, η συντήρηση της οδοποιίας είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλείται να διασφαλίσει η Δημοτική Αρχή:

«Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει σημαντικά την εικόνα των δημοτικών οδών σε όλο τον Δήμο Αγρινίου. Παρεμβαίνουμε και αποκαθιστούμε εκτεταμένες φθορές στο οδικό δίκτυο σε δημοτικές ενότητες και σε οδούς εντός της πόλης καθιστώντας ασφαλή την μετακίνηση. Με τις συγκεκριμένες εργασίες καλύπτουμε ένα σημαντικό κομμάτι των αιτημάτων των συνδημοτών δημοτών μας για ασφαλτόστρωση δρόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Είμαστε σταθερά στοχευμένοι στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας».

Αγρίνιο: Σε ζεστή ατμόσφαιρα γιορτάστηκε η Ημέρα των Ηλικιωμένων στο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ