ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΆγριες Μέλισσες: Το σατανικό σχέδιο του Βόσκαρη για την Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Το σατανικό σχέδιο του Βόσκαρη για την Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Το σατανικό σχέδιο του Βόσκαρη για την Ελένη

Η ανυποψίαστη νεαρή που θα πέσει στην παγίδα του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες και ο εφιάλτης της Ελένης.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται και τα νέα επεισόδια κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις…

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένας αδίστακτος άνθρωπος με σατανικό μυαλό;

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι ετοιμάζει ο Βόσκαρης, ο οποίος δεν έχει ολοκληρώσει το σχέδιο εξόντωσης της Ελένης και θέλει να την εκδικηθεί.

Μάλιστα, η Δρόσω και ο Λάμπρος θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σταθούν εμπόδιο απέναντί του, και να σταματήσουν το βρώμικο σχέδιό του.

Η επιστροφή του αδίστακτου Βόσκαρη

Ο Μάνος Βόσκαρης όχι μόνο δεν αποτελεί παρελθόν για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά πρόκειται να τον δούμε να επιστρέφει σύντομα πιο αδίστακτος από ποτέ. Από τη στιγμή που θα πάρει μετάθεση στο Διαφάνι, θα προσπαθήσει να βρει συμμάχους για να πολεμήσει την Ελένη. Την ίδια στιγμή, εκείνη θα αποκαλύψει στη Δρόσω τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Βόσκαρη και η Δρόσω μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν άμεσα από το χωριό. Μάλιστα, αποφασίζουν να μιλήσουν στον Γραμματικό.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, ενώ η Σοφούλα και ο Άγγελος αποφασίζουν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους, ο Βόσκαρης την γυροφέρνει ψάχνοντας τρόπο να βρεθεί κοντά της. Ο Τόλλιας δίνει τη συγκατάθεσή του για τον αρραβώνα των δύο νέων, αλλά ο νέος Διοικητής Διαφανίου έχει άλλα σχέδια για την κόρη του κοινοτάρχη.

Ο Βόσκαρης επιστρατεύει τη γοητεία του και την εξουσία του για να εντυπωσιάσει την νεαρή κοπέλα και η Σοφούλα πέφτει στην παγίδα του. Για δεύτερη φορά στις Άγριες Μέλισσες βάζει σε δεύτερη μοίρα τον Άγγελο.

Κάπως έτσι, μέσω της νεαρής, ο Μάνος Βόσκαρης θα μαθαίνει στοιχεία για την Ελένη που θα τον βοηθήσουν να την εκδικηθεί για όλα όσα του στέρησε αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

Πηγή:thetoc.gr

Προώθηση των οίνων Αχαΐας και Ηλείας σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr