ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΆγριες Μέλισσες: Τα πάνω-κάτω με την αποκάλυψη ότι Δούκας και Βόσκαρης είναι αδέλφια

Άγριες Μέλισσες: Τα πάνω-κάτω με την αποκάλυψη ότι Δούκας και Βόσκαρης είναι αδέλφια

Άγριες Μέλισσες: Τα πάνω-κάτω με την αποκάλυψη ότι Δούκας και Βόσκαρης είναι αδέλφια

Οι Άγριες Μέλισσες μπήκαν για πρώτη φορά στη ζωή μας την περασμένη σεζόν κρατώντας μέχρι σήμερα αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Οι τηλεθεατές παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στο Διαφάνι και στις ζωές των ηρώων της σειράς και η αλήθεια είναι πως μόνο λίγα δεν είναι.

Οι ανατροπές και εκπλήξεις συνεχίζονται και ένα νέο μυστικό που θα βγει στην επιφάνεια φέρνει για ακόμη μια φορά τα πάνα-κάτω.

«Θα σας αποκαλύψω ένα πολύ μεγάλο μυστικό. Ήδη σας έχω πει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα δούμε διάφορα flashback στις Άγριες Μέλισσες και ότι επιστρέφουν κάποιοι ήρωες” ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”.

“Ανάμεσά τους, σου ανέφερα, και τον Τάσο Χαλκιά, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα του Δούκα και του Μιλτιάδη. Θα αποκαλυφθεί ότι ο Βόσκαρης είναι ετεροθαλής αδερφός του Δούκα και του Μιλτιάδη. Η ιστορία επαναλαμβάνεται στις Άγριες Μέλισσες. Όπως ακριβώς είδαμε ότι ο Δούκας είχε κρατήσει τον Μελέτη σαν παραγιό του, παρόλο που ήξερε ότι είναι ο ανιψιός του, έτσι και ο πατέρας Σεβαστός είχε κρατήσει επιστάτη του, άρα παραγιό του, τον Βόσκαρη. Γιατί ήξερε ότι είναι προϊόν μια παράνομης σχέσης», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος” είπε ο δημοσιογράφος.

tlife.gr

foto tlife.gr

Τζένη Μπαλατσινού: Το πρώτο μήνυμα για τον νεογέννητο γιο της και το σχόλιο του Βασίλη Κικίλια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr