ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΆγριες Μέλισσες Spoiler: Ο εφιάλτης τώρα αρχίζει και θα τους οδηγήσει στα άκρα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο εφιάλτης τώρα αρχίζει και θα τους οδηγήσει στα άκρα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο εφιάλτης τώρα αρχίζει και θα τους οδηγήσει στα άκρα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν επιστρέψει, και οι εξελίξεις συνταράσσουν το Διαφάνι. Τα γεγονότρα τρέχουν, και όλα μπορούν να ανατραπούν ανα πάσα στιγμή. Η μετακόμιση του Ακύλα στο Διαφάνι προμηνύει από την πρώτη στιγμή άσχημες στιγμές για όλους στις Άγριες Μέλισσες.

Ο ίδιος διατάζει την σύλληψη του Λάμπρου αλλά και όλων όσοι είναι γνωστοί για τις αριστερές αντιλήψεις τους. Ο δάσκαλος, ο Μπάμπης και ο Προκόπης συλλαμβάνονται και οι επόμενες ώρες είναι δραματικές.

Ο Λάμπρος βασανίζεται στις Άγριες Μέλισσες προκειμένου να μιλήσει. Εκείνος προσπαθεί να μείνει ζωντανός και να μην αποκαλύψει τίποτα. Μαζί με τους άλλου εξορίζεται στην Λέρο, όπου οι συνθήκες είναι δραματικές. Μέσα από γράμματα προσπαθεί να καθησυχάσει την Ελένη. Όμως, εκείνη είναι σίγουρη ότι η ζωή του κινδυνεύει και μαζί με τις άλλες γυναίκες προσπαθούν να βοηθήσουν όσους κινδυνεύουν.

Η Ελένη κάνει τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες για να φέρει πίσω τον Λάμπρο και φτάνει μέχρι τα γραφεία του Ντούνια. Εκεί όμως την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η Ελένη ανακρίνεται στην Ασφάλεια από τον Ντούνια, που θέλει να την εκφοβίσει. Ο άντρας τής δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’Clock, η Ελένη αφήνεται ελεύθερη μετά από μερικές ώρες, ενώ ο Λάμπρος ψάχνει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της. Ο Ζάχος προσπαθεί να ρίξει γέφυρα ανάμεσα σε εκείνον και την Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες, καθώς εκείνη δεν μπορεί ακόμα να τον εμπιστευτεί.

Κερδίζει όμως τη συμπάθεια του Σέργιου, ο οποίος τον προσκαλεί στη γιορτή που στήνεται για την ονομαστική του εορτή. Εκεί, όμως, κάνει την εμφάνισή του ένας απρόσκλητος επισκέπτης, που βάζει σε κίνδυνο το χαρούμενο κλίμα.

Οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 αναμένονται καταιγιστικές και με την ανατροπή να καραδοκεί σχεδόν σε κάθε επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες.

Πηγή: newsit.gr

Το Ινστιτούτο Θερβάντες στη Ναύπακτο: Έκθεση Φωτογραφίας στο Φετιχιέ Τζαμί

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr