ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΆγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα «μαρτυράει» στα χέρια του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα «μαρτυράει» στα χέρια του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα «μαρτυράει» στα χέρια του Βόσκαρη

Ο αδίστακτος Βόσκαρης προχωράει σε κρυφό γάμο με τη Σοφούλα χωρίς καλεσμένους.

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στο Διαφάνι, καθώς στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες, θα δούμε σκηνές που θα ταράξουν, όπως αυτή στην οποία ο Βόσκαρης κακοποιεί τη Σοφούλα.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις που εξασφαλίσαμε ο Βόσκαρης στη προσπάθεια του να εδραιωθεί στο χωριό κάνει ότι περνάει από το χέρι του συνεχίζοντας τα αδίστακτα σχέδια του. Αυτή τη φορά στη μάχη που δίνει κατά της Ελένης θέλει να έχει σύμμαχο του για τους λόγους που αυτός γνωρίζει και τη Σοφούλα. Αγνοεί τη γνώμη του Τόλλια και πείθει τη Σοφούλα να τον ακολουθήσει. Μάλιστα προχωρεί σε κρυφό γάμο μαζί της χωρίς καλεσμένους.

Ο Βόσκαρης κακοποιεί τη Σοφούλα
Όλο το χωριό φυσικά βρίσκεται απέναντι του και δεν βλέπει με καλό μάτι τη σχέση του με τη Σοφούλα ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται την αντίδραση του Άγγελου που βλέποντας την ύπουλη αυτή στάση του διοικητή του είναι πυρ και μανία. Ο Βόσκαρης, δεν περνούν λίγες μέρες από την επισημοποίηση της σχέσης του με τη Σοφούλα και αρχίζει να της δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.

Βρισιές, απειλές ακόμη και ξύλο για τη μεγάλη κόρη του Τόλλια που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει μπροστά της. Η Σοφούλα διαπιστώνει προς μεγάλη της έκπληξη πως ο Βόσκαρης, ο άνθρωπος που τη γοήτευσε και για χάρη του διέλυσε τον αρραβώνα της με τον Άγγελο, στις Άγριες Μέλισσες, είναι ένα σκέτο κτήνος. Αν και πανικόβλητη από την εξέλιξη των πραγμάτων σκέφτεται πλέον σοβαρά πως θα ξεφύγει από κοντά του.

Πηγή:youfly.gr,thecaller.gr

«Καλησπέρα σας, είμαι ο Χρήστος Σταϊκούρας» -Το τηλεφώνημα του ΥΠΟΙΚ σε δύο πολίτες(Video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr