ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΆγριες Μέλισσες: Πώς θα βρει η τρίτη σεζόν Κωνσταντή και Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες: Πώς θα βρει η τρίτη σεζόν Κωνσταντή και Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες: Πώς θα βρει η τρίτη σεζόν Κωνσταντή και Νικηφόρο

Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θα απασχολήσουν πολύ τους τηλεθεατές στην τρίτη σεζόν Άγριες Μέλισσες. Έχοντας γυρίσει την πλάτη σε όλους και όλα, θα κάνουν τη δική τους αρχή. Έχοντας σώσει τις γυναίκες που αγαπούν από την καταστροφή, θα συνεχίσουν να δίνουν μάχη για την επιβίωση.

Τα πράγματα στο Διαφάνι θα αλλάξουν πολύ. Ο Κωνσταντής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μελέτη, ο οποίος θα ακολουθήσει πιστά την οργάνωση Αβάντες. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα αντιμετωπίσουν νέα εμπόδια και δυσκολίες, με τη σχέση τους να περνά ξανά από 40 κύματα. Πώς θα δούμε τους πρωταγωνιστές;

Μία νέα αρχή
Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα αφήσουν όλα όσα τους χωρίζουν τόσα χρόνια, στις Άγριες Μέλισσες, χτίζοντας μια κοινή ζωή στην τρίτη σεζόν. Θα απαρνηθούν τα περιουσιακά στοιχεία των γονιών τους, ενώ θα τους απομακρύνουν οριστικά από τη ζωή τους. Ειδικά μετά την τελευταία κίνηση της Μυρσίνης να βάλει φωτιά, τίποτα δε θα είναι το ίδιο.

Η Πηνελόπη θα βρίσκεται στο Παρίσι και ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο θα χτίσουν τη δική τους περιουσία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το TiVi, θα ζήσουν μακριά από τους Σεβαστούς και όσα θυμίζουν την παλιά ζωή τους. Η ρήξη θα είναι οριστική και η επιστροφή δύσκολη. Έως και ακατόρθωτη.

Έτσι, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα έρθουν πολύ κοντά στις Άγριες Μέλισσες, με την τρίτη σεζόν να τους βρίσκει ενωμένους. Θα ξεκινήσουν από το μηδέν. Στο πλευρό του Κωνσταντή θα βρίσκεται και η Δρόσω. Όσο για την Ασημίνα και τον Νικηφόρο; Τα νέα επεισόδια θα δείξουν πως ο έρωτας αυτός θα υπάρχει για πάντα μέσα τους ως κάτι μοναδικό και αγνό.

youfly.com

Nέα οχήματα στην ΕΛ.ΑΣ – Πόσα έρχονται στη δυτική Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr