ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑγριες Μέλισσες: Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα πως θα αποκαλύψει την πραγματική μητέρα του μικρού Σέργιου

Αγριες Μέλισσες: Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα πως θα αποκαλύψει την πραγματική μητέρα του μικρού Σέργιου

Αγριες Μέλισσες: Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα πως θα αποκαλύψει την πραγματική μητέρα του μικρού Σέργιου

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» καθώς ο Τάκης δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει τη Δρόσω και το Διαφάνι.

Η πρόταση του Τάκη στη Δρόσω προκάλεσε αναταραχή στη μικρότερη αδερφή Σταμίρη. Να αφήσουν το Διαφάνι και να φύγουν μαζί, παίρνοντας μαζί τους και τον μικρό Σέργιο.

Ωστόσο, η Δρόσω φαίνεται αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Τρούμπα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ποια θα είναι η αντίδραση του Τάκη, όμως, όταν η Δρόσω του ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να είναι ξανά μαζί και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει;

Ο Κωνσταντής εξακολουθεί να διεκδικεί τη Δρόσω

Παρότι τα συναισθήματά του για τη Δρόσω θα τον οδηγήσουν σε αδιέξοδο, ο Κωνσταντής παίρνει την απόφαση στο δίλημμα που τον βασανίζει… να ακολουθήσει το σχέδιο του Δούκα, προκειμένου να απαλλαγεί από τον εκβιασμό του Θέμελη που τον πίεζε να προχωρήσει με τον γάμο του με τη Δόμνα. Πώς όμως θα αντιδράσει ωστόσο η Δόμνα, αφού αποκαλύψει και το μυστικό του, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα, ο Τάκης αποφασίζει να κάνει γνωστή τη σχέση του με τη Δρόσω σε όλο το Διαφάνι, προκαλώντας την οργή του Κωνσταντή. Κάπως έτσι, ο Κωνσταντής καταλαβαίνει πως ο Τάκης δεν είναι εύκολος αντίπαλος στις «Άγριες Μέλισσες». Έχει έρθει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και να την κερδίσει πάλι.

Ο Τάκης παίζει το τελευταίο του χαρτί

Ωστόσο, ο Τάκης αποφασίζει να μείνει στη ζωή της Δρόσως εκμεταλλευόμενος ένα μεγάλο μυστικό της οικογένειας Σταμίρη. Η Δρόσω που έχει εμπιστευθεί πως ο μικρός Σέργιος είναι στην πραγματικότητα δικό της παιδί, καρπός μιας νύχτας με τον Νικηφόρο.

Με αυτή την πληροφορία, ο Τάκης αποφασίζει να εκβιάσει την Ασημίνα πως θα αποκαλύψει την πραγματική μητέρα του παιδιού. Πώς θα αντιδράσει η Δρόσω όταν μάθει τι έκανε πίσω από την πλάτη της στην αδελφή της, στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες»;

Πηγή: iefimerida.gr

Eurovision 2021: Με το τραγούδι «Last dance» και τη 18χρονη Stefania θα διαγωνιστεί η Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr