ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΆγριες Μέλισσες: Ελένη και Λάμπρος ζουν τον έρωτά τους! Ο Δούκας παίρνει μια απόφαση για τον Μελέτη (ΦΩΤΟ)

Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Λάμπρος ζουν τον έρωτά τους! Ο Δούκας παίρνει μια απόφαση για τον Μελέτη (ΦΩΤΟ)

Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Λάμπρος ζουν τον έρωτά τους! Ο Δούκας παίρνει μια απόφαση για τον Μελέτη (ΦΩΤΟ)

Και αυτή τη βδομάδα θα βλέπουμε στον Ant1 Άγριες Μέλισσες, ενώ μετά η δημοφιλής σειρά θα ρίξει αυλαία και θα δώσει ραντεβού για τον Σεπρέμβρη.

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις απόψε στις  Άγριες Μέλισσες

Όλοι μένουν έκπληκτοι από τον βίαιο ξυλοδαρμό του Σταμάτη από τον Νικηφόρο. Η Ασημίνα αποφασίζει να δώσει στον Σταμάτη τα χρήματα που ζητά για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Εκείνος θα τα δεχτεί ή θα αλλάξει τακτική;

Παράλληλα, η Ανέτ προσπαθεί να μάθει τον λόγο που ο Δούκας αποφάσισε να κρατήσει τον Μελέτη κοντά τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος ζουν, επιτέλους, τον έρωτά τους ενώ ο Νέστορας καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος βυθίζεται ξανά στα σκοτάδια του και προειδοποιεί την Ελένη. Την ίδια ώρα, ο Μελέτης γίνεται η σκιά του Νικηφόρου, έπειτα από εντολή του Δούκα, και ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για τις κινήσεις του.

Η Ουρανία βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα μεγάλο δίλημμα όταν φτάνουν τα χαρτιά του διαζυγίου. Ο Λάμπρος βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί τόσο στη σχέση του με τη Θεοδοσία όσο και με τον Κυπραίο.

tlife.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr