ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και πέφτει στην αγκαλιά του Μπάμπη

Αγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και πέφτει στην αγκαλιά του Μπάμπη

Αγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και πέφτει στην αγκαλιά του Μπάμπη

Ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Ο Μάνος Βόσκαρης θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι «πολιορκεί» τη Σοφούλα, ενώ η Πηνελόπη παντρεύεται τον Γραμματικό. Η Ασημίνα συγκρούεται άσχημα με τον Νικηφόρο και με την οικογένεια των Σεβαστών για τα μάτια του Μπαμπη και η Δρόσω αφήνει την Τρούμπα και επιστρέφει στο Διαφάνι.

Χριστούγεννα και το χωριό γιορτάζει. Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και μαζί με το Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν. Αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη. Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και βλέπει ότι ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός της σύμμαχος σε όλο αυτό είναι η Μυρσίνη. Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δε θα είναι εύκολη η επιστροφή στο χωριό της. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί. Μόνο ο Κωνσταντής είναι χαρούμενος που τη βλέπει πάλι πίσω. Η Δόμνα, όμως, θα του κόψει τη χαρά.

Ο Βόσκαρης γλιτώνει το Δούκα απ’ τη φυλακή

Η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναζωπυρώσει τη ζήλεια που νιώθει για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω. Ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του, ενώ η Δρόσω θα μάθει τα αληθινά αισθήματα που νιώθει για εκείνη ο Κωνσταντής. Η Ελένη ευχαριστεί το μικρό γιο των Σεβαστών που τη βοήθησε να βρει τη Δρόσω, αλλά δεν έχει πειστεί ακόμα για τις προθέσεις του. Ο Βόσκαρης γλιτώνει το Δούκα απ’ τη φυλακή και του δείχνει πως είναι με το μέρος του. Ο Δούκας, όμως, δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν.

Ο Νικηφόρος παρουσιάζει στο συνεταιρισμό τον Ιγνατιάδη και την πρότασή του, αλλά θα βρεθεί απέναντι στην Ελένη που επιστρέφει δυναμικά. Η Ασημίνα συνεχίζει να αρνείται στην Ουρανία πως βλέπει ερωτικά τον Μπάμπη. Τι θα κάνει όμως όταν θα βρεθεί μόνη μαζί του στο νέο του σπίτι; Την ίδια ώρα, η Μυρσίνη θα πάει να βρει τη Δρόσω για να την πείσει να φύγει πάλι απ’ το χωριό, αλλά θα καταλάβει ότι δεν είναι πια το κοριτσάκι που έφυγε έξι χρόνια πριν.

Πηγή:ethnos.gr

«Άγριες μέλισσες» σε νέα… κυψέλη

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr