ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΆγριες Μέλισσες: Δες φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια! H Λενιώ μετά την απόδραση – Με τον Λάμπρο στο νοσοκομείο

Άγριες Μέλισσες: Δες φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια! H Λενιώ μετά την απόδραση – Με τον Λάμπρο στο νοσοκομείο

Άγριες Μέλισσες: Δες φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια! H Λενιώ μετά την απόδραση – Με τον Λάμπρο στο νοσοκομείο

Αν είσαι φανατικός ή φανατική των Άγριων Μελισσών και σου έλειψαν το βράδυ της Παρασκευής, κάνε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα! Η επόμενη εβδομάδα αναμενεται συγκλονιστική με τους ήρωες του Διαφανίου να ζουν μοναδικές δυνατές στιγμές.

Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χωροφύλακες και μια εξ’ αυτών θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει, όμως, η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο;

Η Ελένη, συντετριμμένη από τον θάνατο της Φωτεινής, αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ‘δω και πέρα. Ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του.

Δες φωτογραφίες από το fan page  της δημοφιλούς σειράς με την Ελένη μετά την απόδραση αλλά και από το νοσοκομείο με τον Λάμπρο και το γιατρό της. Εκεί θα βρεθεί μετά τον τραυματισμό της προσπαθώντας να σώσει την κόρη του υπουργού που τελικά θα της δώσει την ελευθερία της!

tlife.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr