ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΆγραφα: Τεράστιος βράχος έκοψε στα δύο τον δρόμο- Άγιο είχαν οι κάτοικοι του οικισμού στα Κέδρα

Άγραφα: Τεράστιος βράχος έκοψε στα δύο τον δρόμο- Άγιο είχαν οι κάτοικοι του οικισμού στα Κέδρα

Άγραφα: Τεράστιος βράχος έκοψε στα δύο τον δρόμο- Άγιο είχαν οι κάτοικοι του οικισμού στα Κέδρα

Οι κατολισθήσεις στην περιοχή των Άγραφων είναι συνηθισμένο φαινόμενο αν όχι καθημερινό . Ιδιαίτερα μετά από βροχοπτώσεις τα κατολισθητικά φαινόμενα είναι συχνά .

Ωστόσο ο βράχος που έπεσε το πρωί της Παρασκευής (8/10) στον δρόμο ανάμεσα σε Πρόδρομο και Κέδρα του Δήμου Αγράφων ήταν τεράστιος κόβοντας τον δρόμο στα δύο .

Ευτυχώς την ώρα της κατολίσθησης δεν περνούσε κανένα αυτοκίνητο η ο βράχος δεν έπεσε κάτω από τον δρόμο όπου υπάρχουν σπίτια για να έχουμε χειρότερες καταστάσεις.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πτώσεις μεγάλων βράχων στο Δήμο Αγράφων και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Κι αυτή τη φορά ο θεός έβαλε το χέρι του και δεν είχαμε διερχόμενο αυτοκίνητο και δεν έφυγε από κάτω που ήταν σπίτια. Η πέτρα προσωρινά μετακινήθηκε από συνεργείο της Περιφέρειας και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των χωριών. Αύριο με την Περιφέρεια θα δούμε πως θα τον μετακινήσουμε η θα σπάσουμε τον βράχο. Χρειάζεται προσοχή γιατί από κάτω είναι τα σπίτια του οικισμού Κέδρα …” δήλωσε ο Δήμαρχος Αγράφων Αλεξης Καρδαμπίκης σε επικοινωνία που είχε το “ilamia.gr”

*Η φωτογραφία είναι τού Ηλία Κολοβή και είναι ανάμεσα στον Πρόδρομο και στα Κέδρα….»

ΕΟΔΥ: Πέντε νέα κρούσματα από τα rapid test της Παρασκευής σε Αγρίνιο και Ναύπακτο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr