ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΆγραφα: «Φαρμάκι» τα δημοτικά τέλη – Άμεση μείωση ζητούν οι δημότες

Άγραφα: «Φαρμάκι» τα δημοτικά τέλη – Άμεση μείωση ζητούν οι δημότες

Άγραφα: «Φαρμάκι» τα δημοτικά τέλη – Άμεση μείωση ζητούν οι δημότες

Την άμεση μείωση των δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού στα χωριά των Αγράφων ζητούν με μήνυμά τους στα κοινωνικά δίκτυα οι Αγραφιώτες.

H ανάρτηση προς την Δημοτική αρχή της Κίνησης Πολιτών Αγράφων:

«Δυστυχώς για άλλη μια δύσκολη χρονιά που βιώνουν οι δημότες των Αγράφων με την πανδημία και την συνεχιζόμενη κρίση, η δημοτική αρχή δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων κάνοντας σημαντικές οικονομικές ελαφρύνσεις προς τους Αγραφιώτες ,μειώνοντας τα δημοτικά τέλη.

Το πραγματικό γεγονός κύριοι που διοικείτε τον δήμο, είναι ένα…..

.. Ο κάτοικος των Αγράφων θα πληρώσει και φέτος, σε μία χρονιά ανατίμησης του ηλεκτρικού ρεύματος, ακριβότερα Δημοτικά Τέλη, από τον κάτοικο του Χολαργού Αττικης(1,40€/τ.μ),τα ίδια με την Θεσσαλονίκη (1,50) και περίπου ίδια με την Αθήνα (1,55)!!!!!!

Καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Τα οικονομικά στοιχεία του δήμου δείχνουν (ταμειακό υπόλοιπο σχεδον 5,5 εκ.ευρώ) ότι μπορεί να γίνει μια γενναία μείωση στα τιμολόγια των ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού..

Η δημοτική αρχή πρέπει να έχει πάντοτε ως προτεραιότητα την κοινωνική στήριξη και ανακούφιση των δημοτών της Δυτικής Ευρυτανίας και με τις πράξεις της να δείχνει ότι είναι κοντά στις ανάγκες τους.

Ιδού η Ρόδος!!».

Δείτε την ανάρτηση:

Κορονοϊός: Εμβολιάστηκαν 15.000 πολίτες μετά την επιβολή του προστίμου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ