ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΑγοραστός για την εκδήλωση για τον χαλβά Φαρσάλων: «Πήγα την Κυριακή, πριν την θεομηνία»

Αγοραστός για την εκδήλωση για τον χαλβά Φαρσάλων: «Πήγα την Κυριακή, πριν την θεομηνία»

Αγοραστός για την εκδήλωση για τον χαλβά Φαρσάλων: «Πήγα την Κυριακή, πριν την θεομηνία»

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, μίλησε στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» στο Open, και απάντησε για το γεγονός ότι ήταν σε εκδήλωση στα Φάρσαλα ενώ τα καιρικά φαινόμενα πλησίαζαν την περιοχή.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραμέρος ανέφερε πως αντί ο Περιφερειάρχης να είναι στις συσκέψεις και στα χωριά για το φαινόμενο που ερχόταν, ήταν στην εκδήλωση για τον χαλβά Φαρσάλων την Κυριακή το βράδυ.  Ο Περιφερειάρχης απαντώντας σ’ αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η εκδήλωση έγινε πριν από την καταστροφή και ανέφερε πως πρόκειται για συκοφαντίες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πήγα στα Φάρσαλα βεβαίως. Δεν υπήρχε καμία σύσκεψη, από την Κυριακή το πρωί, έκανα προειδοποίηση και είπα ότι βρισκόμαστε σε συναγερμό, γιατί έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα. Είναι μια γιορτή η οποία είναι παραδοσιακή, με παραδοσιακούς χωρούς και για τα Φάρσαλα. Είναι γιορτή παραδοσιακή και δεν την ανέβαλε ο δήμαρχος. Πήγαμε εκεί, είδαμε τον κόσμο, μιλήσαμε και φύγαμε. Και μάλιστα τους ενημερώσαμε και για όλη την κατάσταση που πρόκειται να έρθει. Τι πιο άμεσο, τι πιο ωραίο, τι πιο γρήγορο σε επαφή με τον κόσμο να ενημερώσεις».

 

 

gazzetta.gr

 

 

Επίσκεψη Παπαναστασίου στην Μακρυνεία: «Είμαστε σταθερά δίπλα σε όλους τους πολίτες με μικρά και μεγάλα έργα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ