ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΆγονος ο διαγωνισμός για τους πρώην εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου

Άγονος ο διαγωνισμός για τους πρώην εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου

Άγονος ο διαγωνισμός για τους πρώην εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου

Άγονος τελικά απέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής πλειοδοτικός διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για τους πρώην εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου.

Σύμφωνα με πηγές, ο ενδιαφερόμενος επενδυτής στην προσφορά που έκανε δεν προσέγγισε το αντίτιμο που είχε οριστεί, βάσει εκτίμησης για το ακίνητο, με αποτέλεσμα η διαδικασία του διαγωνισμού να τελειώσει χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για το παραθαλάσσιο ακίνητο ανατολικά του οικισμού του Αντιρρίου, πλησίον της απόληξης της καλωδιωτής γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου (Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης). Το ακίνητο αποτελείται από τέσσερα επιμέρους τμήματα και χρησίμευσε στο παρελθόν ως εργοταξιακός χώρος κατασκευής της γέφυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την έκβαση του διαγωνισμού, αναμένεται τις επόμενες ημέρες και επίσημη ενημέρωση από το ΤΑΙΠΕΔ.

Το ερώτημα που τίθεται τώρα, βέβαια, είναι ποια θα είναι η τύχη του χώρου, που τόση συζήτηση έχει γίνει για την αξιοποίησή του επί σειρά ετών, με σχέδια μάλιστα πολλές φορές μεγαλεπήβολα για την περιοχή, αλλά ακόμα παραμένει αναξιοποίητος.

Πηγή:emprosnews.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr