ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑγωνιστικός και με επίπεδο ο Κοτοπούλης της ΟΑΣ στην κουβέντα με τον Μητσοτάκη

Αγωνιστικός και με επίπεδο ο Κοτοπούλης της ΟΑΣ στην κουβέντα με τον Μητσοτάκη

Αγωνιστικός και με επίπεδο ο Κοτοπούλης της ΟΑΣ στην κουβέντα με τον Μητσοτάκη

Ο συνδικαλισμός είναι σημαντικό κομμάτι της κοινωνικής ζωής και καλό είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπής και μαχητικός γίνεται. Πρέπει όμως να κρατάει κι ένα επίπεδο που να βοηθάει την κοινωνία, να μην της βάζει εμπόδια, να την έχει μαζί του. 

Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να πούμε ότι παρέδωσε μαθήματα τόσο αγωνιστικότητας όσο και πολιτισμού ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, Σπύρος Κοτοπούλης, στην χθεσινή του συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όταν έκλεινε τη συνάντησή του το έκανε σαφές ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι αγρότες θα συνεχίσουν τον αγώνα, θα επιμείνουν μέχρι να δουν τα αιτήματά τους να ικανοποιούνται, εξηγώντας ότι είναι ζήτημα επιβίωσης.

Εξέθεσε, δε, στον πρωθυπουργό όλα όσα απασχολούν τους αγρότες και μάλιστα σε πολύ πιεσμένα χρονικά όρια και με όλη την φόρτιση των κινητοποιήσεων.

Ήταν όμως όσο ευγενής(να πούμε με αστική ευγένεια ή μήπως με… αγροτική;) χρειαζόταν και δεν κατέφυγε σε τεχνάσματα και κραυγές.

Σε σημείο που εντυπωσίασε και τον ίδιο τον Μητσοτάκη ο οποίος μέσα σε όλα όσα είπε δεν παρέλειψε να τονίσει το γεγονός ότι έγινε κουβέντα με επίπεδο.

“Αυτό που θέλω να σας μεταφέρω και σας ευχαριστώ για τον ευγενικό και κόσμιο τρόπο επικοινωνίας, και με το υπουργείο και με εμένα προσωπικά, θέλω να ξέρετε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και όσο καλύτερα πηγαίνει η οικονομία τόσους περισσότερους πόρους θα έχουμε για να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα. Σας ευχαριστώ πολύ, ξέρω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν είμαι αφελής, δεν είναι μόνο εδώ δύσκολα βλέπετε και σε όλη την Ευρώπη τι γίνεται. Θέλω να κρατήσουμε αυτό τον πολιτισμένο διάλογο γιατί δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε αλλά για να λύνουμε προβλήματα”, ήταν τα λόγια του προς τον Σπύρο Κοτοπούλη.

Αν μη τι άλλο, η Αιτωλοακαρνανία έδειξε μαζί και αγωνιστικό αλλά και σοβαρό πρόσωπο.

Λαϊκό κι όχι λαϊκίστικο κι αυτό πρέπει να πιστωθεί στον πρόεδρο της ΟΑΣ…

Εφημερίδα Συνείδηση

Κυβέρνηση με Μητσοτάκη σε one man show! 

 

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ