ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΗ Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών του Γ.Ν. Αγρινίου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών του Γ.Ν. Αγρινίου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών του Γ.Ν. Αγρινίου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Η Αγωνιστική Συσπείρωσης Υγειονομικών του Γ.Ν. Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών.

Σε αυτή αναφέρεται: 

Χαιρετίζουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους υγειονομικούς του Γ.Ν. Αγρινίου  που με την ψήφο τους εμπιστεύτηκαν και στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων όσο και στην ΠΟΕΔΗΝ, τριπλασιάζοντας ψήφους και έδρες (148 ψήφοι – 3 έδρες).

Σε αυτές τις εκλογές, οι συνάδελφοι, ανεξαρτήτως σχέσεων εργασίας, ειδικότητας, μόνιμοι και συμβασιούχοι, έδωσαν τη δυνατότητα στην παράταξή μας να αγωνιστεί από καλύτερες θέσεις.

Με τη μαζική συμμετοχή τους, έστειλαν ηχηρό μήνυμα καταδίκης στην πλειοψηφία του απερχόμενου Δ.Σ. του Σ.Ε.Ν.Α, αλλά και στο ψηφοδέλτιο της τάχα «Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, απαιτώντας ένα Σωματείο Εργαζομένων μαζικό, μαχητικό, με ταξικό προσανατολισμό, όπλο στα χέρια τους, ενάντια στις πολιτικές που επιτίθενται στα κατακτημένα με κόπο και αγώνες δικαιώματα τους, σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία συνολικά για τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες.

Καλούμε τους συναδέλφους-συναδέλφισσες, όσους μας στήριξαν αλλά και εκείνους που μπορεί τώρα να μην έκαναν το βήμα, αλλά μας ξέρουν πολύ καλά, σε συσπείρωση και συμμετοχή στους συλλογικούς αγώνες και διεκδικήσεις, που είναι η βάση και η προϋπόθεση, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του Γ.Ν. Αγρινίου.

Είναι η βάση για να δημιουργηθεί ένα Σωματείο που θα αναχαιτίσει και θα αντιπαλέψει όλο το αντιδραστικό οπλοστάσιο που από κοινού Κυβέρνηση και Διοίκηση πάνε να φορτώσουν στις πλάτες των εργαζομένων, ιδιαίτερα τώρα με το πολυδιαφημιζόμενο «Νέο ΕΣΥ».

Μεσολόγγι: 15ο εργαστήρι πολιτιστικής βιομηχανίας με επίκεντρο την τέχνη της τοιχογραφίας – Street Art

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ