ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγώνες στίβου από την Γ.Ε.Α. για καλό σκοπό – Δεκάδες παιδιά την Κυριακή θα κατακλύσουν το ΔΑΚ Αγρινίου  

Αγώνες στίβου από την Γ.Ε.Α. για καλό σκοπό – Δεκάδες παιδιά την Κυριακή θα κατακλύσουν το ΔΑΚ Αγρινίου  

Αγώνες στίβου από την Γ.Ε.Α. για καλό σκοπό – Δεκάδες παιδιά την Κυριακή θα κατακλύσουν το ΔΑΚ Αγρινίου  

Η Προπονήτρια των Ακαδημιών στίβου της Γ.Ε.Α. Ελένη Νικολοπούλου, ο Προπονητής της Γ.Ε.Α Μπάμπης Ποσονίδης και η εκπρόσωπος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου Λαμπρινή Κολοβού παραχώρησαν συνέντευξη τύπου σήμερα το απόγευμα στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου με σκοπό την προώθηση των Παιδικών Αγώνων Στίβου «Run & Fun – Τρέχω για καλό σκοπό» που διοργανώνει η Γ.Ε.Α. και θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή στο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» και είναι αφιερωμένοι στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Στους Κυριακάτικους αγώνες στίβου θα συμμετάσχουν περισσότερα από 500 μικρά παιδιά από ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, αλλά και την Λευκάδα! Ο σκοπός της διοργάνωσης είναι διττός, καθώς μέσα από την συμμετοχή προάγονται τα αθλητικά ιδεώδη και ιδανικά και παράλληλα ευαισθητοποιούνται τα παιδιά δεδομένου πως μέσα από την διοργάνωση θα υποστηριχθούν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Το πρωί της Κυριακής στις 11.00 νήπια, αγόρια και κορίτσια δημοτικού και γυμνασίου θα γεμίσουν το ΔΑΚ, ξεπερνώντας το ρεκόρ συμμετοχών της περσινής αντίστοιχης διοργάνωσης που ενθουσίασε και έβαλε τις βάσεις ώστε οι Παιδικοί Αγώνες στίβου «Run & Fun – Τρέχω για καλό σκοπό» να γίνουν θεσμός.

agones stivou
(από δεξιά) ο Μπάμπης Ποσονίδης, η Ελένη Νικολοπούλου και η Λαμπρινή Κολοβού                                          Τρεις αγώνες στο Emileon              
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr