ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαLifestyleΑγωγή από γυναίκα επιχειρηματία σε γνωστό πανελίστα που διέρρεε προσωπικές στιγμές της

Αγωγή από γυναίκα επιχειρηματία σε γνωστό πανελίστα που διέρρεε προσωπικές στιγμές της

Αγωγή από γυναίκα επιχειρηματία σε γνωστό πανελίστα που διέρρεε προσωπικές στιγμές της

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η νέα αποκάλυψη ότι γνωστός δημοσιογράφος πανελίστας διέρρεε βίντεο προσωπικών στιγμών της πρώην συντρόφου του, η οποία είναι επιχειρηματίας, στο φιλικό του περιβάλλον αλλά και στο νυν σύντροφό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινωπόρου στο Πρωινό, ο δημοσιογράφος και η επιχειρηματίας είχαν σχέση πριν από τρία χρόνια και τότε συνέβη και το γεγονός. Ο δημοσιογράφος ήταν και τότε στην τηλεόραση, αλλά έχει και σήμερα καθημερινή παρουσία σε κανάλι εθνικής εμβέλειας.

Η γυναίκα επιχειρηματίας δήλωσε στο Πρωινό τα εξής: «Παρακολουθώντας τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ξαναβιώνω αυτήν την τραγική ιστορία που έζησα και εγώ. Όσο για το θύτη της δικής μου υπόθεσης, πραγματικά, αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να προβάλλονται τέτοιοι άνθρωποι. Είναι τραγικό να βλέπω στην τηλεόραση αυτόν που με διέσυρε».

«Αν ακουστεί ποια είναι, θα φωτογραφηθεί και η σχέση της, γιατί ξέραμε πριν από τρία χρόνια με ποιον ήταν», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Αγρίνιο: Ήρθε η μέρα για Stavento και Ήβη Αδάμου – Λίγες ώρες απομένουν για το πάρτι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ