ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΆγνωστος Στρατιώτης: Στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή ο 58χρονος

Άγνωστος Στρατιώτης: Στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή ο 58χρονος

Άγνωστος Στρατιώτης: Στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή ο 58χρονος

«Σκαρφάλωσε» με αγροτικό φορτηγό στον Άγνωστο Στρατιώτη

Στο ψυχιατρείο οδηγείται, μετά από εισαγγελική εντολή, ο 58χρονος που «σκαρφάλωσε» με αγροτικό φορτηγό στον Άγνωστο Στρατιώτη στη Βουλή, μπροστά από την προεδρική φρουρά.

Άμεσα η Αμαλίας έκλεισε, η αστυνομία της Βουλής ενημερώθηκε, στο Σύνταγμα έφτασαν άνδρας της ΔΙΑΣ, της Αντιτρομοκρατικής και των ΤΕΕΜ. Το αγροτικό φορτηγό που είχε καβαλήσει το πεζοδρόμιο μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη είχε μέσα φιάλη υγραερίου και ένα μπιτόνι βενζίνη.

O αγρότης είχε γράψει πάνω στο όχημά του, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο» και «ιαματικές πηγές».

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου από εκεί οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της αστυνομίας η οποία έχει ως εξής:

 “Σχετικά με περαστικό που έλαβε χώρα, πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ανακοινώνεται ότι έχει προσαχθεί 58χρονος ο οποίος με εισαγγελική παραγγελία οδηγείται σε νοσοκομείο της Αττικής”.

thebest.gr

Nαύπακτος: Ο Δήμος θα ανακηρύξει επίτιμο δημότη την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr