ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠαιδειαΑγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου

Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου

Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου

Με την ευχή του Τοποτηρητή Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου  κ.κ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ,  τελέσθηκε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχιώτης», για το σχολικό έτος 2022-2023.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο σχολικό συγκρότημα του 2ου και του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, στο οποίο ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους της Περιφερειακής Εκπαιδεύσεως ο κ. Κωνσταντίνος Νάκος, σύμβουλος μαθηματικών,  ενώ οδηγίες για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου σε γονείς και μαθητές έδωσε ο υπεύθυνος Αιδεσιμολογιώτατος π. Κωνσταντίνος Καντάνης.  Εκ μέρους όλων των καθηγητών και του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Αγίου Δημητρίου ο π. Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τόσο το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου όσο και τον Αντιδήμαρχο για θέματα παιδείας, κ. Χρήστο Ζαρκαβέλη για την παραχώρηση των αιθουσών του 6ου Γυμνασίου, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται για 12η  συνεχή χρονιά σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, με την στήριξη 25 εθελοντών καθηγητών και καθηγητριών που θα διδάξουν από την Α΄ Γυμνασίου έως και την Γ΄ Λυκείου ενώ άλλοι δύο εθελοντές θα αναλάβουν τη γραμματειακή στήριξη.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 130 και πολλές ακόμη οικογένειες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, για να εγγράψουν τα παιδιά τους. Για το λόγο αυτό, επιπρόσθετες εγγραφές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 19  Σεπτεμβρίου 2022 στις 18:00 μμ στο χώρο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, για όσες τάξεις θα υπάρχει δυνατότητα ένταξης κι άλλων παιδιών.

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, καθηγητές και γονείς!!!

«Γάμος για όλα τα πρόσωπα» – Καμπάνια της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ και του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ