Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη: Εντυπωσιακή στα λευκά σαν Πρωθιέρεια στην Τελετή Αφής

Το λευκό πλισέ σύνολο της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη που ήταν εμπνευσμένο από τα φορέματα που φορούσαν οι Πρωθιέρειες μέχρι και πέρυσι

aggelopoulou-olympia

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα λευκά έκανε η Γιάννα Αγγελοπουλου Δασκαλάκη, η οποία βρέθηκε στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία.

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, πήγε στον αρχαιολογικό χώρο φορώντας ένα λευκό πλισέ σύνολο, εμπνευσμένο από τα φορέματα που φορούσαν οι Πρωθιέρειες μέχρι και πέρυσι, αφού φέτος τα φορέματά τους ήταν εντελώς διαφορετικά και ήταν δημιουργίες της Μαίρης Κατράντζου.

Το σύνολο της 68χρονης ήταν αέρινο με πτυχώσεις τόσο στο πουκάμισο όσο και στην παντελόνα.

Συνδύασε το σύνολο με nude πλατφόρμες και ασορτί τσάντα.

Θυμίζουμε ότι μέχρι πέρυσι οι Πρωθιέρειες είχαν τις παρακάτω εμφανίσεις.

Όλα όσα έγιναν στην Τελετή Αφής

Η φετινή Τελετή Αφής είχε ως παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα και πραγματοποιήθηκε, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στην Αρχαία Ολυμπία, σύμφωνα με το παραδοσιακό τελετουργικό. Η Ολυμπιακή Φλόγα δεν άναψε με τον παραδοσιακό τρόπο, από τις ακτίνες του ήλιου, αφού δεν το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες καθώς είχε συννεφιά, έτσι για το άναμμα της δάδας χρησιμοποιηθήκε η βοήθεια της εφεδρικής Φλόγας που κρατήθηκε στο τέλος της χθεσινής πρόβας τζενεράλε.

Όλα ξεκίνησαν από τον ναό της Ηρας στην Αρχαία Ολυμπία, λίκνο των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων, 102 ημέρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, πριν από ένα μεγάλο ταξίδι που θα την οδηγήσει από την Ακρόπολη στο Παρίσι, περνώντας και από τη Γαλλική Πολυνησία.

Στο ιερό της Ολυμπίας, μπροστά στα ερείπια του ναού της Ήρας, ηλικίας 2.600 ετών, η Πρωθιέρεια Ελληνίδα ηθοποιός Μαίρη Μηνά άναψε τη δάδα από τη Φλόγα πυο είχε κρατηθεί, αφού δεν ήταν δυνατό αυτό να συμβεί με το κάτοπτρο λόγω συννεφιάς, στο Ναό της Ήρας, μπροστά σε 600 καλεσμένους και χιλιάδων κόσμου.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν φέτος από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου στο Παρίσι και σε 16 πόλεις της μητροπολιτικής Γαλλίας αλλά και στη γαλλική αποικία της Ταϊτής (Les Jeux olympiques d’été de 2024).

thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νίκος Αλιάγας: Η εντυπωσιακή φωτογραφία από τις πρόβες για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε σήμερα (16.04.2024) στην Αρχαία Ολυμπία