ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΑγ. Κότσαλος: Πολιτική ανεπάρκεια καταλογίζει στο δήμαρχο Μεσολογγίου – Τι είπε στο “Δυτικά Fm 92,8”

Αγ. Κότσαλος: Πολιτική ανεπάρκεια καταλογίζει στο δήμαρχο Μεσολογγίου – Τι είπε στο “Δυτικά Fm 92,8”

Αγ. Κότσαλος: Πολιτική ανεπάρκεια καταλογίζει στο δήμαρχο Μεσολογγίου – Τι είπε στο “Δυτικά Fm 92,8”

Πολιτική ανεπάρκεια με αφορμή το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, καταλογίζει ο Αγαθάγγελος Κότσαλος στο δήμαρχο Μεσολογγίου Κώστα Λύρο.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, μιλώντας στο “Δυτικά Fm” και τη Δήμητρα Λαοπόδη, εξήγησε του λόγους για τους οποίους η παράταξή του (“Δήμος για τα παιδιά μας”) δεν συμμετείχε στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση και επέκρινε τους χειρισμούς του δημάρχου πάνω στο θέμα νευραλγικής σημασίας για την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο κ. Κότσαλος, σημείωσε ότι η προ δύο μηνών διαβεβαίωση του δημάρχου για δρομολόγηση της λύσης του προβλήματος αποδείχθηκε αβάσιμη καθώς δεν έγινε η παραμικρή πρόοδος και γενικότερα δεν εφαρμόστηκε καμία από τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Ο επικεφαλής της παράταξης κατηγόρησε τον κ. Λύρο ότι αντί να ευχαριστεί τους Δήμους που τον στήριξαν, περιλαμβανομένου αυτού του Αγρινίου, και να αναλάβει τις ευθύνες του,  επιλέγει να ασκήσει έντονη κριτική.

Σημείωσε δε, ότι δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συνομιλήσει με το δήμαρχο Αγρινίου ο οποίος δικαίως επικαλείται το πρόβλημα του κορεσμού στον ΧΥΤΑ Στράτου, ώστε να έρθουν σε κάποια συνεννόηση.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο “Δυτικά Fm”:

Κορονοϊός: Τι δείχνει ένα self test την 5η ημέρα της καραντίνας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →