ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑυτοδιοικητική πίτα με προτάσεις και σχεδιασμό για το μέλλον

Αυτοδιοικητική πίτα με προτάσεις και σχεδιασμό για το μέλλον

Αυτοδιοικητική πίτα  με προτάσεις και σχεδιασμό για το μέλλον

Αυτοδιοικητική πίτα

με προτάσεις και σχεδιασμό για το μέλλον

 

Το «Αγρίνιο – Ανατροπή Τώρα – Πολίτες σε δράση» την Κυριακή 18/1 στο ξενοδοχείο Alexander στις 18:30 κόβει την πίτα του κάνοντας απολογισμό και σχεδιάζοντας τις μελλοντικές κινήσεις

 

Η αυτοδιοικητική παράταξη «Αγρίνιο – Ανατροπή Τώρα – Πολίτες σε δράση», της οποίας επικεφαλής είναι ο Δημήτρης Τραπεζιώτης, προσκαλεί φίλους, ψηφοφόρους και στελέχη της παράταξης σε κοπή πίτας, η οποία μάλιστα θα περιλαμβάνει συζήτηση για τον απολογισμό των δράσεων και των παρεμβάσεων της παράταξης μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, θα ανοίξει και τον βηματισμό της προς το μέλλον, καλώντας όσους επιθυμούν να θέσουν τις προτάσεις τους επί τάπητος και να γίνει από κοινού ο σχεδιασμός των νέων αυτοδιοικητικών βημάτων της παράταξης. Η εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 18/1 στο ξενοδοχείο Alexander στις 18:30.

Η αυτοδιοικητική αυτή πίτα μόνο μια τυπική εκδήλωση δεν θα είναι, αφού πρόκειται για μια πρωτοβουλία άγνωστη ίσως για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα της περιοχής μέχρι στιγμής και μόνο θετική μπορεί να είναι. Ο απολογισμός μπορεί να επισημάνει πιθανά λάθη που έγιναν, ενώ η κατάθεση προτάσεων από απλούς πολίτες αλλά και στελέχη της παράταξης μπορεί να φέρει νέα ώθηση και φρέσκιες προτάσεις στα τοπικά δεδομένα.

Βήμα στους πολίτες πρέπει να δίνουν όλες οι παρατάξεις τόσο για να ακούγονται διαφορετικές ιδέες, όσο και να γίνεται αντιληπτό από τους πολίτες πως λειτουργεί ένας τόσο σημαντικός θεσμός που επηρεάζει την καθημερινότητά τους, ώστε να υπάρχει ρεαλισμός και να αποφευχθούν συμπτώματα διογκωμένης αίσθησης και φαντασίας, η οποία μπορεί να θεωρείται τόσο απλή και υλοποιήσιμη, αλλά στην αυτοδιοικητική γραφειοκρατία που έχει επιβληθεί τις τελευταίες δεκαετίες να είναι εντελώς το αντίθετο.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ