ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΆφησε τρίτο τον Ανδρουλάκη η αναπάντεχα καλή επίδοση Λοβέρδου στην Αιτωλοακαρνανία

Άφησε τρίτο τον Ανδρουλάκη η αναπάντεχα καλή επίδοση Λοβέρδου στην Αιτωλοακαρνανία

Άφησε τρίτο τον Ανδρουλάκη η αναπάντεχα καλή επίδοση Λοβέρδου στην Αιτωλοακαρνανία

Άφησε τρίτο τον Ανδρουλάκη η αναπάντεχα καλή επίδοση Λοβέρδου στην Αιτωλοακαρνανία

Στην επόμενη μέρα όλοι αναζητούν νικητές και χαμένους.

Η επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ θα έχει ως φαίνεται αρχηγό το Νίκο Ανδρουλάκη και μεγάλο χαμένο το Γιώργο Παπανδρέου, που αν και πρώην πρωθυπουργός και γιος του ιδρυτή του κόμματος, έμεινε περίπου 10 μονάδες πίσω.

Στην Αιτωλοακαρνανία όπου τα παπανδρεϊκά ερείσματα διαχρονικά είναι ισχυρά και ιδίως στο χώρο της αυτοδιοίκησης, ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος τηρουμένων των αναλογιών δύσκολα θα συμπεριληφθεί στους χαμένους της επόμενης ημέρας.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος από την πρώτη στιγμή τα τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος κατάφερε στην Αιτωλοακαρνανία, που σε προγενέστερη φάση δεν μπορεί να πει κανείς ότι είχε κάποια ιδιαίτερα ερείσματα, να έρθει δεύτερος με 500 περίπου ψήφους λιγότερους λιγότερες από το Γιώργο Παπανδρέου και να υπερκεράσει το μεγάλο νικητή, Νίκο Ανδρουλάκη, που κατετάγη τρίτος.

Αυτό το αποτέλεσμα για τον Ανδρέα Λοβέρδο δεν ήρθε τυχαία, ήρθε προφανώς με τη στήριξή του τοπικού βουλευτή του κόμματος.

Που ουσιαστικά πάλεψε μόνος του απέναντι σε μία πλειάδα σημαντικών στελεχών, ιδίως από το χώρο της αυτοδιοίκησης που στήριζαν το Γιώργο Παπανδρέου.

Εφόσον ο Νίκος Ανδρουλάκης επικυρώσει την εκλογή του στο δεύτερο γύρο των εκλογών ως νέος αρχηγός του κόμματος, σίγουρα θα έχει τη δυνατότητα να αναλύσει τα αποτελέσματα σε κάθε επιμέρους περιοχή και να διαπιστώσει τη δυναμική των στελεχών του κόμματος.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Πέρασε κάποιος από την εξουσία και έχει δικαίωμα δια να ομιλεί για τα αντιπλημμυρικά;

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr