Αφιερωμένος στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη ο αγώνας δρόμου για την 197η Επέτειο «Μάχης του Ντολμά»

Αφιερωμένος στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη ο αγώνας δρόμου για την 197η Επέτειο «Μάχης του Ντολμά» Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου με απόφαση ακύρωσε όλες  τις εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για το  τραγικό δυστύχημα

Αφιερωμένος στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη ο αγώνας δρόμου για την 197η Επέτειο «Μάχης του Ντολμά»

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου με απόφαση ακύρωσε όλες  τις εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για το  τραγικό δυστύχημα με την απώλεια δεκάδων συμπολιτών μας στα Τέμπη.

Το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι  εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στους αγωνιστές και πεσόντες της Μάχης του Ντολμά:

Το  Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. θα διεξαχθεί ο «Αγώνας Δρόμου» ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη

-        Διαδρομή 7 χιλιομέτρων για τους ενήλικες

-        Διαδρομή 1 χιλιομέτρου για τους ανήλικους

Δυτική παραλία Αιτωλικού

Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη πομπή  με ώρα εκκίνησης στις 7:30 μ.μ από τη δυτική παραλία Αιτωλικού. Με τη λήξη της πομπής θα τελεστεί παράκληση στον Ιερό Νέο Παμμεγίστων Ταξίαρχων.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. θα τελεσθεί η Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η εκφώνηση του πανηγυρικού και ώρα 11:00 π.μ. η Πρωινή Πομπή τμημάτων παρουσία παραδοσιακών τμημάτων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και φιλαρμονικών. Οι επετειακοί εορτασμοί θα ολοκληρωθούν ώρα 12:00 μ.μ. με την Επιμνημόσυνη Δέηση στον τόπο θυσίας και την κατάθεση στεφάνων.

Δυτική Ελλάδα: Συνάντηση εργασίας για την Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης