ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μεσολόγγι: Αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μεσολόγγι: Αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου,  η εκδήλωση – αφιέρωμα στο μουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, που διοργάνωσε ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο. Το κοινό που παρευρέθηκε στον εξωτερικό χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου, είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια μουσική διαδρομή με τίτλο «…πάντα γελαστοί και γελασμένοι…», η οποία στάθηκε στις κορυφαίες μουσικές στιγμές του εκλιπόντος δημιουργού.

Ο χώρος, το ταλέντο των μουσικών και η όμορφη βραδιά δημιούργησαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας , είχε ο Μαέστρος Σπύρος Χολέβας , ενώ συμμετείχαν οι μουσικοί και ερμηνευτές  Αλέξανδρος Γιαννής,  Γιώργος Αλετράς, Γιώργος Κανούτας, Αλέξανδρος Χολέβας, ο Δημήτρης Παππάς, Ανδρέας Βλαχογιάννης,  Σωτήρης Γκούβρας, Όλγα Τσίτση, Γιώργος Στεφανάτος, και Γιάννης Πανουκλιάς.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά τους συντελεστές της εκδήλωσης, σημειώνοντας παράλληλα πως «…ο πολιτισμός και κάθε έκφρασή του θα βρει τον τρόπο να γίνεται πάντα το σημείο αναφοράς και συσπείρωσης των ανθρώπων. Με τις όποιες δυσκολίες κι ανατροπές στη ζωή μας, πάντα θα στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα. Ένα μήνυμα παιδείας, κουλτούρας και ποιότητας».

Ρεπερτόριο 2020 – 2021 του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου αφιερωμένο στην Ελληνική επανάσταση του 1821

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr