ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑΕΜ Μικρή ανταπόκριση, αρκετή αισιοδοξία

ΑΕΜ Μικρή ανταπόκριση, αρκετή αισιοδοξία

Το κάλεσμα του προέδρου Διονύση Βισβίκη (φωτο) προς τους φιλάθλους της Α.Ε. Μεσολογγίου δεν είχε την απήχηση που θα περίμενε κανείς βάσει της παρουσίας τους στους αγώνες της ομάδας.

Βέβαια σε χαλεπούς καιρούς είναι φυσικό και μόνο με το φόβο να χρειαστεί να αναληφθούν…  οικονομικές ευθύνες και υποχρεώσεις. Εντούτοις ο σκοπός δεν ήταν αποκλειστικά αυτός, αλλά ο πρόεδρος των «κανονιέρηδων» θέλησε απλά να παραθέσει την πραγματικότητα του Συλλόγου.
Στη συνάντηση αυτή που έγινε το βράδυ  της Δευτέρας (28/4) σε αίθουσα της πρώην Νομαρχίας  στο Μεσολόγγι, ο  κ. Βισβίκης είπε: «Ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς μια προσπάθεια ώστε η ομάδα να μπορέσει να παραμείνει στην Κατηγορία ξέροντας ότι βάσει της αναδιάρθρωσης τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Δυστυχώς το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που όλοι θα περιμέναμε ,σίγουρα έγιναν λάθη, το Δεκέμβριο πήραμε την απόφαση τα 2-3 άτομα που είχαμε μείνει από τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου να ενισχύσουμε την ομάδα, ώστε να κάνουμε την ύστατη προσπάθεια. Από 10 βαθμούς που είχαμε πριν τις γιορτές φτάσαμε σήμερα να έχουμε 36 βαθμούς τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος κάνοντας στην ουσία πρωταθλητισμό.  Μέχρι σήμερα έχουμε διαθέσει για την φετινή χρονιά 150 χιλιάδες ευρώ περίπου και ξανάλεω ότι όλα αυτά με 2-3 άτομα που έχουμε απομείνει καθώς γίναμε για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές .
Με την υπάρχουσα κατάσταση σίγουρα τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον τελευταίο μήνα του πρωταθλήματος, εδώ θέλω να καλωσορίσω και να ευχαριστήσω τα δυο νέα μέλη του Δ.Σ της ομάδας Αντώνη Παππά και Γιάννη Μιχαλόπουλο που σε μια δύσκολη εποχή και κομβικής σημασίας περίοδο θέλησαν να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται.
Επιπροσθέτως θέλω να ευχαριστήσω και το Δήμο Μεσολογγίου που είναι δίπλα μας όπως έχει υποσχεθεί από την αρχή της περιόδου, μπορεί λογω της γενικής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί να μην μπορεί όπως είναι φυσιολογικό να βοηθήσει όσο θέλει, αλλά μας άνοιξε πόρτες ώστε να έρθουν έσοδα στον Σύλλογο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα περισσότερο από κάθε άλλη φορά στα καλά αλλά και στα κακά, είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την παραμονή στην Κατηγορία».
Το λόγο πήρε και ο Αντιδήμαρχος κ. Κοταντάκης αναφερόμενος στην προσπάθεια του Δήμου για την ομάδα, αλλά και την ανάγκη να εξασφαλίσει η ΑΕΜ μόνιμους πόρους.
Στη συνέχια πήραν  το λόγο φίλαθλοι και δημιουργήθηκε μια επιτροπή από φίλους της ομάδας που θα προσπαθήσουν  να ενεργοποιήσουν  έστω και την ύστατη στιγμή ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά σε αυτή την κομβικής σημασίας εποχή.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr