ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΗ ΑΕΚ τσεκάρει και τον Παρρά!

Η ΑΕΚ τσεκάρει και τον Παρρά!

Η ΑΕΚ τσεκάρει και τον Παρρά!

Η ΑΕΚ προσπαθεί να βάλει… ελληνικό αίμα στα αποδυτήρια και στο ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ετσι, μετά τον Δημήτρη Γούτα που έχει κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι όπως σας είχε αποκαλύψει το Sportime από τις 14 Ιανουαρίου, η Ενωση έχει προχωρημένες επαφές και με τον Αλέξανδρο Παρρά του Παναιτωλικού. Μία περίπτωση για την οποία σας είχε ενημερώσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο ξανά πρώτο το Sportime.

Ο Παρράς είναι «προϊόν» των ακαδημιών του Παναιτωλικού, επαγγελματίας από το 2017.  Παίζει ως αριστερό μπακ και στα 22 του αποτελεί ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό project, καθώς η ΑΕΚ γνωρίζει ότι έχει πρόβλημα εκεί με τον Ινσούα να αποδεικνύεται αποτυχημένη μεταγραφή, ενώ ο Λόπες έχει πιάσει… ταβάνι.

Η ΑΕΚ και ο Μιτάι

Η ΑΕΚ έχει βεβαίως τον Μάριο Μιτάι πολύ ψηλά και είναι απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει μαζί του, αλλά υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και για τον Παρρά του Παναιτωλικού.

Ενώ στον αρχικό σχεδιασμό του Παναιτωλικού υπολογιζόταν φέτος για πρώτος στο αριστερό άκρο της άμυνας, τελικά επήλθε διαφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Kαι έτσι δεν αγωνίζεται φέτος…

Συνολικά με τον Παναιτωλικό ο Παρράς έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια και η ομάδα του Αγρινίου προχώρησε σε απόκτηση 2 μπακ. Κάτι που τον άφησε εντελώς στο περιθώριο… Και κάπως έτσι μπήκε στην λίστα της ΑΕΚ.

sportime.gr

foto sportime.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του γηπέδου Παναιτωλικού για τον αγώνα με τη Λαμία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr