ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΆδοξο τέλος για Μπικέι

Άδοξο τέλος για Μπικέι

Η πολύ καλή σεζόν του Καμερουνέζου κεντρικού αμυντικού, Αντρέ Μπικέι, στον Παναιτωλικό δεν έχει την καλύτερη δυνατή κατάληξη, τόσο για τον ποδοσφαιριστή, όσο και για την ομάδα. Αμφότερες οι πλευρές «βάδιζαν» προς ανέωση της συνεργασίας, αλλά ο Μπικέι «προδόθηκε» από τον θυμώδη χαρακτήρα του μετά την ήττα στον Πλατανιά, χειροδίκησε στον συμπαίκτη του Ροντρίγκο Γκάλο και φυσικά αυτό δεν μπορούσε να περάσει έτσι…

Αιτία και αφορμή για το επισόδειο ήταν το γκολ που δέχθηκε ο Παναιτωλικός από τον Τόρες την περασμένη Κυριακή, όπως τουλάχιστον διέρρευσε. Ο παίκτης του Γκάλο (Κατάι) πήρε την πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια ο Τόρες (που τον επιτηρούσε ο Μπικέι) σκόραρε. Ως φάση είναι πολύ συνηθισμένη στο ποδόσφαιρο και επιπλέον όση ευθύνη είχε ο (μέτριος στο κεφάλι) Γκάλο, τόση και περισσότερη είχε ο Μπικέι που έχασε τον παίκτη του. Πάντως ο λόγος διαμάχης τους φέρεται να ήταν αυτός, με την επιπρόσθετη απορία γιατί ο Μπικέι εξοργίστηκε τόσο πολύ με τον Γκάλο, ο οποίος Γκάλο είναι ήρεμος και αποφεύγει τους διαπληκτισμούς.
Όπως προκύπτει, επίσης, δεν πρόκειται για ένα απλό επισόδειο, μα ο Καμερουνέζος χτύπησε τον Πορτογάλο. Από την πλευρά του επίσημου Παναιτωλικού έχει ειπωθεί πως ο Μπικέι αποτελεί παρελθόν πια για την ομάδα και φυσικά δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία δημοσιογράφων το πρωί της Τετάρτης δόθηκε η ενημέρωση πως η ΠΑΕ θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση. Άλλωστε ακόμα και να ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός ο Παναιτωλικός, ο Γκάλο είναι δανεικός από την Μπράγκα με την οποία οι κυανοκίτρινοι δεν θα ήθελαν να διαταραχθούν οι σχέσεις συνεργασίας που αναπτύχθηκαν τον τελευταίο χρόνο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr