ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΆδωνις Γεωργιάδης: “O Κασσελάκης είναι καπιταλιστής όπως και εγώ, δεν τον λες κομμουνιστή”

Άδωνις Γεωργιάδης: “O Κασσελάκης είναι καπιταλιστής όπως και εγώ, δεν τον λες κομμουνιστή”

Άδωνις Γεωργιάδης: “O Κασσελάκης είναι καπιταλιστής όπως και εγώ, δεν τον λες κομμουνιστή”

Την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη καπιταλιστή, σχολιάζοντας ότι με τέτοιους όρους «πήρε» το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Κασσελάκης είναι καπιταλιστής, δεν τον λες κομμουνιστή και δεν το λέω για κακό», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Στη συνέχεια έκανε ένα παραλληλισμό, λέγοντας ότι όπως όταν μια επιχείρηση δεν πάει καλά, πάνε κάτι «καρχαρίες» και την «τρώνε», έτσι είπε έκανε και ο Κασσελάκης.

«Εγώ είμαι καπιταλιστής και το λέω. Εμείς στον καπιταλισμό, εγώ, ο Κασσελάκης, και άλλοι, πιστεύουμε – έχουμε μια έννοια που λέγετε επιθετική εξαγορά. Δηλαδή όταν ένα μεγάλο, brand έχει καταρρεύσει, εμφανίζονται κάτι καρχαρίες της αγοράς και την τρώνε την επιχείριση και οι παλαιοί μέτοχοι μένουν ενεοί.

Συνήθως αυτές οι εξαγορές δεν πάνε καλά, τις σπάνε μετά τις επιχείρησες σε κομμάτια και τις πουλάνε κομμάτι – κομμάτι. Έγινε μια επιθετική εξαγορά καπιταλιστική φουλ», είπε συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

protothema.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: «Δεν είναι πολύ κολακευτικό για την Αριστερά»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ