ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΆδωνις Γεωργιάδης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Ο Αντώνης Κανάκης οφείλει ένα δημόσιο συγγνώμη στη Λίνα Μενδώνη

Άδωνις Γεωργιάδης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Ο Αντώνης Κανάκης οφείλει ένα δημόσιο συγγνώμη στη Λίνα Μενδώνη

Άδωνις Γεωργιάδης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Ο Αντώνης Κανάκης οφείλει ένα δημόσιο συγγνώμη στη Λίνα Μενδώνη

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σύγκρινε την περίπτωση του παρουσιαστή της εκπομπής με αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, έγραψε πως ο Αντώνης Κανάκης, ενώ ζητούσε την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης Λιγνάδη, δεν γνώριζε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για τρία χρόνια πως διέρρευσε προσωπικές ερωτικές του στιγμές με την πρώην σύντροφό του, χωρίς την συγκατάθεσή της.

Ο κ. Γεωργιάδης στέλνει μήνυμα προς τον Αντώνη Κανάκη, ζητώντας του να ζητήσει «ένα γενναίο δημόσιο συγγνώμη» από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, καθώς «αν αυτός δεν μπορούσε να ξέρει κάτι τέτοιο για το δεξί του χέρι χρόνια πώς θα μπορούσε να ξέρει η κα Μενδώνη για τον Λιγνάδη που τον είχε δει δύο φορές στη ζωή της;».

«Ως προς τον κ. Κανάκη το μήνυμα είναι σαφές: καλό είναι στην ζωή να είμαστε πιο μετρημένοι στην κριτική μας προς τους άλλους διότι στον καθένα μας μπορεί να συμβεί κάτι κακό παρά την θέληση του και να τον εκθέσει ακόμη και ένας δικός του άνθρωπος. Άρα ηρεμία και σύνεση στην κριτική μας….από την κα Μενδώνη προφανώς οφείλει να ζητήσει ένα γενναίο δημόσιο συγγνώμη! Αν αυτός δεν μπορούσε να ξέρει κάτι τέτοιο για το δεξί του χέρι χρόνια πώς θα μπορούσε να ξέρει η κα Μενδώνη για τον Λιγνάδη που τον είχε δει δύο φορές στη ζωή της;», γράφει στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το Ράδιο Αρβύλα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο:

Πηγή: newsit.gr

Aιγάλεω: Όχημα παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε δύο πεζούς σε παράδρομο του Κηφισού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr