Άδωνις Γεωργιάδης: Οργισμένη διάψευση για φωτογραφία του που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Το πράγμα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει, τονίζει ο υπουργός Υγείας

georgiadis_adonis

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε φωτογραφία του που διακινήθηκε στα social media σε μια προσπάθεια, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ, να τον εμπλέξουν στη δίκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι η γυναίκα με την οποία απεικονίζεται στη φωτογραφία «δεν είναι τελικά η εισαγγελεύς (σ.σ. της δίκης) αλλά μια απλή δικηγόρος».

«Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! Τα πράγματα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει» καταλήγει στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας.

Όλη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Εδώ και μέρες κυκλοφορεί αυτή η φωτό στο διαδίκτυο σε μία προσπάθεια να με εμπλέξουν στην Δίκη για την 12χρονη στον Κολωνό. Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα βγάζω δεκάδες φωτό και μου είναι αδύνατον να θυμάμαι τους πάντες. Το φοβερό όμως στην προκειμένη περίπτωση όπως έμαθα χθες είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία ΔΕΝ είναι τελικά η Εισαγγελεύς αλλά μία απλή δικηγόρος. Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! To πράγμα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει».

protothema.gr