ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑδίστακτες μεθοδεύσεις στο «Ενωμένο Εμπόριο» καταλογίζει η «Εμπορική Συλλογική Κίνηση»

Αδίστακτες μεθοδεύσεις στο «Ενωμένο Εμπόριο» καταλογίζει η «Εμπορική Συλλογική Κίνηση»

Αδίστακτες μεθοδεύσεις στο «Ενωμένο Εμπόριο» καταλογίζει η «Εμπορική Συλλογική Κίνηση»

Μια πρώτη απάντηση στο Σ. Κωστίκογλου και το «Ενωμένο Εμπόριο» δίνει η «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» με ανακοίνωσή της στην οποία επικεντρώνεται στο να σχολιάσει την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που με την απόφασή της να επαναφέρει το
θερινό πενθήμερο, αποτέλεσε θρυαλλίδα εξελίξεων.

Η Εμπορική Συλλογική Κίνηση, ωστόσο εμμέσως πλην σαφώς απαντά σε ορισμένα από όσα είπε ο Σ. Κωστίκογλου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανακοινώνοντας την παραίτησή τους.

Η Εμπορική Συλλογική Κίνηση αναφέρει ότι «παρέμεινε σιωπηλή την τελευταία εβδομάδα απολύτως συνειδητά, προκειμένου να ξετυλιχτεί μόνο του το κουβάρι της διαπλοκής, των εξαρτήσεων και των αδίστακτων μεθοδεύσεων του «Ενωμένου Εμπορίου» στην ανελέητη προσπάθεια καθυπόταξης της πλειοψηφίας στη μειοψηφία. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ούτε εμείς μέχρι ποιο σημείο θα έφταναν, βάζοντας το Σύλλογο σε τεράστιες περιπέτειες».

Πρόσθετει μάλιστα η παράταξη : «Εμείς έχουμε λουστεί πολλούς χαρακτηρισμούς κατά καιρούς (διχαστικοί, συκοφάντες κ.λπ.), και γνωρίζουμε ότι ακόμα και σήμερα μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, συνεχίζεται από κάποιους η προσπάθεια σπίλωσης του Συνδυασμού μας στην αγορά. Αλλά δε μας απασχολεί. Δε θα μπούμε στο τρυπάκι των προσωπικών αντεγκλήσεων και δε θα μετέχουμε σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού από τα ουσιαστικά και σημαντικά. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο Σύλλογος και τα μέλη του. Ο σεβασμός και η εφαρμογή των όποιων αποφάσεων της πλειοψηφίας. Ασχέτως με το αν συμφωνούμε ή όχι με αυτές. Δε ρίξαμε λάδι στη φωτιά, ούτε πετάξαμε όμως τα όπλα στη μάχη. Σεβόμενοι τους εαυτούς μας, τους συναδέλφους μας,τους συμπολίτες μας, το Σύλλογο, το καταστατικό, τους νόμους θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να επιστρέψει ο Σύλλογος στην κανονικότητα”.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Σοκ στην Ναύπακτο: “Έσβησε” ο 22χρονος Βασίλης Τσιάμης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ