Αδιανόητο bullying: Έπαιζαν τρίλιζα στα οπίσθια μαθητή δημοτικού στον Βόλο

Σοκάρει το περιστατικό bullying που έκαναν σε μαθητή σε σχολείο στον Βόλο. Μεγαλύτερος συμμαθητής του στο σχολείο τον γδύνει και χρησιμοποιεί τα οπίσθιά τους ως πίνακα για να παίξει τρίλιζα

bulling

Σοκάρει το περιστατικό bullying που έκαναν σε μαθητή σε σχολείο στον Βόλο.

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωνε ένας μαθητής σε σχολείο του Βόλου, καθώς συχνά δεχόταν bullying από άλλα μεγαλύτερα παιδιά, όπως αναφέρει ο . Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του 7χρονου σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεγαλύτερος συμμαθητής του στο σχολείο τον γδύνει και χρησιμοποιεί τα οπίσθιά τους ως πίνακα για να παίξει τρίλιζα.

«Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο», περιγράφει σοκαρισμένη η μητέρα του 7χρονου.

Όταν ξέντυσε το παιδί της είδε στα οπίσθιά του γραμμένα με μαρκαδόρο τα «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι τρίλιζα. Ο μικρός που περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από συμμαθητή του σε μεγαλύτερη τάξη, αποκάλυψε ότι η χθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά.

«Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα» λέει η μητέρα, η οποία πρόκειται σήμερα (12/12) να έχει συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.

gazzetta.gr