ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΑδιανόητη κλοπή στη Θεσσαλονίκη: Σήκωσαν ολόκληρο το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού

Αδιανόητη κλοπή στη Θεσσαλονίκη: Σήκωσαν ολόκληρο το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού

Αδιανόητη κλοπή στη Θεσσαλονίκη: Σήκωσαν ολόκληρο το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού

Ολόκληρο το περίπτερο που χρησιμοποιούσε για τις ημέρες του Πάσχα το Χαμόγελο του Παιδιού, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Ερμού στη Θεσσαλονίκη, έβαλαν στο στόχαστρο άγνωστοι οι οποίοι κατάφεραν να κλέψουν ολόκληρη την κατασκευή χωρίς να τους αντιληφθεί κάνεις!

Όπως αναφέρει στο protothema.gr η συντονίστρια για τη Βόρειο Ελλάδα στο Χαμόγελο του Παιδιού, Ιωάννα Μακρή, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν σήμερα το πρωί έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως ολόκληρο το περίπτερο είχε εξαφανιστεί από τη θέση του.

Μετά το τέλος των εορτών του Πάσχα, τα μέλη του Οργανισμού άδειασαν χθες το περίπτερο προκειμένου σήμερα στις 7 το πρωί να απομακρυνθεί από τον χώρο και να επιστρέψει στην εταιρεία η οποία το παραχώρησε στο Χαμόγελο του Παιδιού.

«Στις 12.30 χθες είχαμε έρθει με τους συναδέλφους και αδειάσαμε το περίπτερο από όλες τις πασχαλινές κατασκευές, τα εικαστικά κλπ. Σήμερα στις 7 το πρωί δώσαμε ραντεβού με τον “γερανίστα” και με τον άνθρωπο από την εταιρεία που μας το είχε παραχωρήσει, ενώ είχε ενημερωθεί η Τροχαία και ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, όταν φτάσαμε διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει πουθενά το kibo», αναφέρει η κα. Μακρή.

Οι άνθρωποι του Οργανισμού στην αρχή πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποιο λάθος ή μπέρδεμα, όμως μετά από αρκετές επικοινωνίες κατάλαβαν ότι κάποιοι το είχαν κλέψει και προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία. Σημειώνεται ότι οι διαστάσεις του kibo είναι 6 x 2,5 m και φαίνεται αδιανόητο κάποιος να καταφέρει να κλέψει μια τέτοια κατασκευή, από την “καρδιά” του κέντρου της Θεσσαλονίκης, χωρίς να γίνει αντιληπτός ή να εντοπιστεί στη συνέχεια.

Η συντονίστρια του Χαμόγελου του Παιδιού, απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε κάτι ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία, να επικοινωνήσει με τον Οργανισμό ή την αστυνομία.

Ξέσπασμα Λιάγκα γιατί 17 μέρες μετά το θάνατο της Μαλένας οι γονείς σούβλιζαν αρνί!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr