ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleAdele: Πως έχασε 45 κιλά – Η αποκάλυψη για το διαζύγιό της

Adele: Πως έχασε 45 κιλά – Η αποκάλυψη για το διαζύγιό της

Adele: Πως έχασε 45 κιλά – Η αποκάλυψη για το διαζύγιό της

Για πρώτη φορά η γνωστή τραγουδίστρια Adele αποκάλυψε όσα έζησε μετά τον χωρισμό της, αλλά και τον τρόπο που κατάφερε να χάσει σχεδόν 45 κιλά.

Η 33χρονη τραγουδίστρια μίλησε στη βρετανική και αμερικανική έκδοση της Vogue και τόνισε πως η άσκηση ήταν αυτή που τη βοήθησε να αδυνατίσει.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια Adele είπε πως ο λόγος που άρχισε να ασκείται δεν ήταν η απώλεια βάρους, αλλά να ελέγξει το άγχος της, λέγοντας πως ήθελε να γυμνάζεται για να «γίνω πιο δυνατή και να περνάω περισσότερο χρόνο καθημερινά μακριά από το κινητό μου. Έφτασα να εθιστώ στην άσκηση. Γυμνάζομαι δύο με τρεις φορές την ημέρα».

Σχετικά με το διαζύγιό της ανέφερε: «Όταν ήμουν 30 χρονών, ολόκληρη η ζωή μου κατέρρευσε χωρίς προειδοποίηση. Απλά, δεν μου ταίριαζε πλέον. Δεν ήθελα να καταλήξω όπως πολλοί άλλοι που γνώριζα. Αν δεν έβαζα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου, θα ήμουν δυστυχισμένη. […]

Ως γυναίκες μαθαίνουμε να συνεχίζουμε τις προσπάθειες να λειτουργήσει μια σχέση, ακόμα και από τις ταινίες που βλέπουμε μικρές. Τότε πληγώθηκα, αλλά τώρα το βρίσκω ενδιαφέρον, το πώς μαθαίνουμε να τα δεχόμαστε όλα».

Αποκάλυψε, δε, πως το νέο της άλμπουμ είναι ένα μήνυμα προς τον 9χρονο γιο της Angelo, με αφορμή την ερώτησή του «Δεν αγαπάς τον μπαμπά μου πια;»:

«Ένιωσα ότι ήθελα να του εξηγήσω, μέσα από αυτό, όταν θα είναι είκοσι ή τριάντα ετών, ποια είμαι και γιατί επέλεξα να χαλάσω ολόκληρη τη ζωή του αναζητώντας την ευτυχία μου.

Κάποιες φορές ένιωσε αληθινά δυστυχισμένος κι αυτό μου προκάλεσε ένα αληθινό τραύμα που δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να γιατρέψω».

Πάλαιρος: 900.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών στο παραλιακό μέτωπο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr