Αδαμοπούλου: «Είμαι 4 χρόνια “καθαρή” από επικαιρότητα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», βρέθηκε η Βανέσα Αδαμοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ζωή της και τον τρόπο που έχει επιλέξει να ζει. Αρχικά…

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», βρέθηκε η Βανέσα Αδαμοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ζωή της και τον τρόπο που έχει επιλέξει να ζει.

Αρχικά , η Βανέσα Αδαμοπούλου ανέφερε ότι: «Έχω ξεφύγει από τον βραχνά της τελειότητας και προσπαθώ να είμαι αρκετά καλή σε όλα. Καταπιάνομαι με διάφορα πράγματα που έχουν σχέση με τη δουλειά μου. Τώρα κοντοζυγώνει ένα μεταπτυχιακό στο κομμάτι της θεατρολογίας. Εγώ έχω βγάλει τον εαυτό μου από τις “ταμπέλες”. Πλέον δίνω δεκάρα για αυτά που νιώθω εγώ. Για ευχαρίστηση κάνω πολλά πράγματα. Από το να βγω, να θέλω να χορέψω, να πάω σε ένα techno party».

Στην συνέχεια δήλωσε ότι: «Είμαστε “υποκριτές”, μαγκωμένοι και κομπλεξικοί. Τα παιδιά δεν είναι! Έχω έναν κανόνα, να λέω την αλήθεια σε όλα τα πράγματα. Όταν είπα ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να πεις σε ένα παιδί για μια νέα σχέση, δεν εννοώ να λέμε σε κάθε σχέση. Μιλάμε για περιπτώσεις όταν έχει μπει στη ζωή σου ένας νέος άνθρωπος και είναι official πρέπει να μάθει το παιδί σιγά σιγά ότι υπάρχει ένας φίλος που είναι λίγο παραπάνω φίλος.

Πιστεύω ότι ένας γονέας ολοκληρωμένος και ευτυχής θα είναι ένας καλός γονέας. Δεν έχεις “δικαίωμα” να διαταράσσεις την ισορροπία και τη γαλήνη ενός παιδιού. Το να βάζεις μια νέα σχέση των γονιών ως ταμπού δημιουργείς πρόβλημα. Και η υποκρισία και η ανοησία με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν είμαι ελιτίστρια, μιλάω και με τους πιο “χαζούς”. Παλιά με ενοχλούσε και έλεγα γιατί να υπάρχει αυτή η ανοησία;

Είμαι καθαρή τέσσερα χρόνια από επικαιρότητα. Μαθαίνω πολλά από τον γιο μου. Έχω προστατέψει την ζωή μου και τον εαυτό μου, χωρίς να είμαι σε μια σπηλιά. Νομίζω ότι αυτό που κάνω τέσσερα χρόνια, με κάνει εξυπνότερη. Αν με βάλω στο να βάλλομαι, όδευα όχι μόνο προς την βλακεία αλλά προς την κατάθλιψη. Το έκανα πολύ συνειδητά να μην θέλω να βλέπω επικαιρότητα. Από το 2015 που γέννησα, δεν είχα χρόνο να βλέπω τηλεόραση. Οπότε αυτό ήρθε πολύ από μόνο του.

Η δυσκολία ήταν δέκα μέρες, επίσης δεν σκρολάρω, δεν μπαίνω facebook. Είμαι ενεργή στο Instagram και TikTok, ανεβάζω συνέχεια για τη δουλειά μου αλλά δεν σκρολάρω να δω τι ανεβάζουν οι άλλοι. Έγινε στην καραντίνα αυτό και είχα φτάσει μέχρι εδώ. Έχω επιλογή πώς μπορώ να ζήσω; Έφτασα σε αυτό το ερώτημα! Σε όλα τα πράγματα έχουμε επιλογές», πρόσθεσε επίσης.

«Θέλω να συζητάω με τους άντρες. Δεν με ενδιαφέρει μόνο το εγκεφαλικό σε μια σχέση. Εγώ έχω τον ενθουσιασμό μου ακόμη και περισσότερο από όταν ήμουν 20. Πιστεύω γενικά στην πορεία που κάνουμε κι αυτή η πορεία που έχω σήμερα με ικανοποιεί. Κάθε μέρα καλούμαστε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας με τις ασχήμιες του και τις βρωμιές του.

Το λάθος που κάνουμε είναι εγωιστικό. Αγαπώ τον εαυτό μου σημαίνει ότι σέβομαι, τον παίρνω από το χέρι, τον κατανοώ και τον φτιάχνω καλύτερα για να ζήσω μαζί του. Ο εαυτός μας είναι το φιλαράκι που πορευόμαστε στη ζωή μας. Όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου και το προσπαθείς κάθε μέρα, δεν γίνεται να μην είσαι καλά με τους άλλους», κατέληξε η Αδαμοπούλου.