Αχαΐα: Συνελήφθη "επαγγελματίας" κλέφτης - Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Ο έλεγχος που έκαναν σε έναν αλλοδαπό στην Πάτρα, το βράδυ της Δευτέρας, καθώς διαπίστωσαν ότι ήταν "επαγγελματίας" κλέφτης που αναζητούσε η Ρουμανία, αλλά είχε και καταδίκες στην Ελλάδα!

αστυνομία

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών - Εκπλήξεις έκρυβε για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας ο έλεγχος που έκαναν σε έναν αλλοδαπό στην Πάτρα, το βράδυ της Δευτέρας, καθώς διαπίστωσαν ότι ήταν "επαγγελματίας" κλέφτης που αναζητούσε η Ρουμανία, αλλά είχε και καταδίκες στην Ελλάδα!

Σε βάρος του είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για υποθέσεις κλοπών από τις αρχές της Ρουμανίας, όμως και στην Ελλάδα εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για διακεκριμένες κλοπές με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών και έξι μηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για κλοπή με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος έδωσε εντολή να εκτίσει σε κατάστημα κράτησης τις ποινές που του είχαν επιβληθεί από τα ελληνικά δικαστήρια και στη συνέχεια να εκδοθεί στη Ρουμανία σε εκτέλεση του διωκτικού εγγράφου.

Στην φυλακή φυγόποινος ληστής:

Στον Βόλο, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με την οποία είχε καταδικαστεί για ληστεία σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για υπεξαίρεση εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην Κακαβιά από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου μετά από έλεγχο των στοιχείων του από το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί.

Πηγή: protothema.gr

Αίθριος ο καιρός σήμερα – Άνοδος της θερμοκρασίας